Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daj mi to

BOŻE DAJ MI ŚMIAŁOŚĆ

Polecane posty

Gość daj mi to

Boże daj mi śmiałość...dlaczego jestem taki nieśmiały? za co... dlaczego nie moge i nie umie zagaić rozmowy z dziewczyną? ehhh do dupy te życie... chce zmian!

Gość Makdusi__
ile masz lat

Gość daj mi to
22

Nastaw zad. Jak Cię weń kopnę, to przestaniesz się nad sobą użalać i zapomnisz o nieśmiałości:P

Gość tulipanka dla janka
nieśmiali ludzie, to zakompleksieni ludzie. z jakiego powodu jesteś nieśmiały? braki w urodzie, czy inna przypadłość? ;)

Gość Makdusi__
a dlaczego jestes niesmialy, czy to kwestia twojego wygladu, pochodzenia czy czego??

Gość daj mi to
nie wiem dlaczego tak jest... moja była i jej koleżanki mówiły, że jestem przystojny nawet bardzo...ale ja w to nie wierze nawet jak mi ktoś mówi po raz enty... może jest problem z charakterem lub nastawieniem...nie wiem może brak mi pewności siebie, żeby zagdać do innej...

Gość daj mi to
KCN...co ja bym zrobił żebym zapomniećo nieśmiałości może są jakies metody leczenia lub lekarstwa... czuje, że mi życie ucieka...

Gość deffe
czyli miales dziewczyne, wiec ta niesmialosc nie jest taka straszna. Ja tez jestem niesmialy, ale nigdy nie mialem dziewczyny i jestem starszy. wiec twoja niesmialosc to pikus.

Gość deffe
i w przeciwnienstwie do ciebie, nigdy nie uslyszalem, ze jestem przystojny

Gość daj mi to
byłem z nią 2 lata...tak ale co z tego..jak nadal jestem nieśmiały i boje się zagadać do fajnej dziewczyny nawet jak się na mnie znacząco patrzy to ja odwracam wzrok ehhh no porażka... np. wczoraj na rowerze byłem i 2 razy mijałem się z fajną dziewczyną (ona też jechała na rowerze) a potem akurat za nią jechałem i myślałem jak i co powiedzieć, jak zagadać...oczwyście nic nie wyszło...ehh tylko szans trace...przez tą nieśmiałość...

Gość daj mi to
no ja słysze, że jestem przystojny i śmie twierdzić, że podobam się dziewczyno...ale mówie jeszcze raz CO Z TEGO!!! nic

widzisz autorze tobie przynajmniej dziewczyny mowja ze jestes przystojny ja brzydal nigdy nie uslyszalem od dziewczyn nic takiego

Gość daj mi to
tak ciekawe do 30 stki czy do 40 stki mam czekać...to tak nie idzie, uwież... a na marginesie to lubie starsze tzn bardzo mi się podobają

Gość TH is IT D
Ja mam 28 lat i 3 miesiące i nigdy nie miałem dziewczyny Też czekam na śmiałą dziewczynę

Gość daj mi to
nigdy nie wychodzilem z założenia że trzeba czekac aż cie kobieta poderwie bo to bezsensu...nigdy tak nie bedzie jak sie samemu nie zadziała

Gość TH is IT D
Będzie U mnie za 2 lata

Gość daj mi to
hahaha dobre... mam pytanie: CZY SĄ JAKIEŚ ĆWICZENIA ŻEBY POZBYĆ SIĘ TEJ CHOLERNEJ NIEŚMIAŁOŚĆI?

Gość daj mi to
w sklepie i w pracy gdzie mam kontakt z klientami nie mam żadnego problemu, jestem śmiały i pewny siebie... to moja nieśmiałość polega tylko w sumie do KOBIET i ich poznawaniu... jak ćiwczyć taką nieśmiałość?

Gość TH is IT D
Jak jesteś przystojny to nic nie musisz robić wystarczy nawet że głupio się odezwiesz to dziewczyny same będą cie zapraszały

Gość daj mi to
taak łatwo tak powiedzieć... ale zrozumcie jedno, że JA NIE UWAŻAM SIĘ ZA PRZYSTOJNEGO poprostu w to nie wierze... Loooser niby jak mam poznawać kobiety jak jestem nieśmiały?

Gość TH is IT D
czekaj na swoją szansę

Gość daj mi to
jaką szanse?

Gość TH is IT D
az pojawi się dziewczyna która jest ci przeznaczona

Gość daj mi to
ciekawe

Gość TH is IT D
Możesz sobie pogadać ale jak nie jesteś przystojny to nic nie da

Gość daj mi to
wiesz myśle, że kobiety nie patrza tak baardzo na przystojność serio no tak powiem czesc i co dalej? - Cześć, wiesz...jestem nieśmiały, podobasz mi się..sotkamy się? - Nie frajerze, mam chłopaka

Gość no jak to ile świnek? tsy:P
a jaki masz rozmiar?

Gość TH is IT D
Nie patrzą w kontekście koleżeństwa (ale i tak wiele by wolało przystojnego kolegę)