Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daj mi to

BOŻE DAJ MI ŚMIAŁOŚĆ

Polecane posty

Gość dsfdsszxfSAzx
ja tez jestem niesmialy, mam 16 lat i pewnie skoncze jak wy tutaj ;/ podobno jestem bardzo przystojny, ale jeszcze nigdy zadna dziewczyna do mnie nie zagadala :(

Gość TH is IT D
Trzeba być cierpliwym

Gość daj mi to
uświadom to sobie, że nie ZAGADA!!!

Gość TH is IT D
Zagada za paręnaście miesięcy

Gość TH is IT D
Ja nie będę latał bo nie wiem która jest mi przeznaczona

Nie zwalaj wszystkiego że życie jest do d**y.Wez się w garść i zamiast tu się żalić wyjdz do ludzi.Powiem szczerze że był taki okres w moim życiu że byłam cichutka jak myszka a jak już rozmawiałam to tylko z dziewczynami ale to sie zmieniło stałam sie bardziej gadatliwa gadam ze wszystkimi nie tak jak kiedyś.A zmieniło się to jak się po raz kolejny zakochałam i postanowiłam ze o tym powiem tej właśnie osobie i w tedy nabrałam odwagi a wcześniej ukrywałabym to w sobie albo obawiałabym się że mnie ktoś wyśmieje.Ale nie ma czego się bać tylko nabrać odwagi i zagadać.

Nie zwalaj wszystkiego że życie jest do d**y.Wez się w garść i zamiast tu się żalić wyjdz do ludzi.Powiem szczerze że był taki okres w moim życiu że byłam cichutka jak myszka a jak już rozmawiałam to tylko z dziewczynami ale to sie zmieniło stałam sie bardziej gadatliwa gadam ze wszystkimi nie tak jak kiedyś.A zmieniło się to jak się po raz kolejny zakochałam i postanowiłam ze o tym powiem tej właśnie osobie i w tedy nabrałam odwagi a wcześniej ukrywałabym to w sobie albo obawiałabym się że mnie ktoś wyśmieje.Ale nie ma czego się bać tylko nabrać odwagi i zagadać.

Gość TH is IT D
Trzeba być cierpliwym

Gość jak sie bedziesz
tak chował i wymadlał dniami i nocami to jesne że se kogoś znajdfziejsz... ( tak, to był sarkazm)

Gość TH is IT D
Wszystko w swoim czasie