bigula 0 Napisano Sierpień 10, 2010 Hej dziewczyny. 18dpo, piersi bola, mdli mnie i ciagle chodze glodna, tempa powyzej 37st od 5dni. Test (z popoludniowego moczu) negatywny. @ nie ma HELP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlotte300392 0 Napisano Sierpień 10, 2010 No bo to pewnie na okres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bigula 0 Napisano Sierpień 10, 2010 a tempa i 18 dni po owulacji... ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlotte300392 0 Napisano Sierpień 10, 2010 a od jak dawna mierzysz temperaturę? 18 dni po owulacji to czas na test - który wyszedł negatywnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlotte300392 0 Napisano Sierpień 10, 2010 od jak dawna w ogóle bo wiesz.. obserwować temp. to trzeba z pół roku... niektóre kobiety po prostu tak mają, że mają powyżej 37 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bigula 0 Napisano Sierpień 10, 2010 mierze od 5 mcy. nigdy nie mialam powyzej 37 przez dluzej niz 1 dzien. @ zawsze przychodzila po 14dniu po owu. a test robilam popoludniu. moze sprobowac rano? chyba si eschizuje i za bardzo chce... do tego czytalam o tym bialym śluzie a u mnie go pelno, tego tez nigdy nie mialam... ehhh... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlotte300392 0 Napisano Sierpień 10, 2010 To zrób rano test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulax 0 Napisano Sierpień 10, 2010 jezeli nigdy wczesniej temperatury nie sprawdzalas regularnie to sie teraz nia nie sugeruj, objawy moga byc spowodowane ciaza jak i zblizajaca sie miesiaczka, test jest prawidlowy jesli zostal wykonany w odpowiednim czasie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bigula 0 Napisano Sierpień 11, 2010 tj wcześniej pisałam, tempe mierze od 5ciu mcy. NIgdy nie mialalm powyzej 37 przez tak dlugi czas. Dziś rano 37,3 i zrobiłam test i wyszedl pozytywyny! Dwie krechy jak wół! Za pare dni powtorze. Nasuwa mi sue tylko jedno pytanie. Wczoraj na wizycie u lekarza pobrano mi wymaz z szyjki macicy. Mam nadzieje, ze to nie zaszkodzi fasolce. Co Wy na dziewczyny myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach