Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bigula

ciąża czy nie ciąża, oto jest pytanie...

Polecane posty

Hej dziewczyny. 18dpo, piersi bola, mdli mnie i ciagle chodze glodna, tempa powyzej 37st od 5dni. Test (z popoludniowego moczu) negatywny. @ nie ma HELP

mierze od 5 mcy. nigdy nie mialam powyzej 37 przez dluzej niz 1 dzien. @ zawsze przychodzila po 14dniu po owu. a test robilam popoludniu. moze sprobowac rano? chyba si eschizuje i za bardzo chce... do tego czytalam o tym bialym śluzie a u mnie go pelno, tego tez nigdy nie mialam... ehhh...

jezeli nigdy wczesniej temperatury nie sprawdzalas regularnie to sie teraz nia nie sugeruj, objawy moga byc spowodowane ciaza jak i zblizajaca sie miesiaczka, test jest prawidlowy jesli zostal wykonany w odpowiednim czasie :)

tj wcześniej pisałam, tempe mierze od 5ciu mcy. NIgdy nie mialalm powyzej 37 przez tak dlugi czas. Dziś rano 37,3 i zrobiłam test i wyszedl pozytywyny! Dwie krechy jak wół! Za pare dni powtorze. Nasuwa mi sue tylko jedno pytanie. Wczoraj na wizycie u lekarza pobrano mi wymaz z szyjki macicy. Mam nadzieje, ze to nie zaszkodzi fasolce. Co Wy na dziewczyny myślicie?