Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasasera

Jakie wady waszych partnerów/partnerek najbardziej Was denerwują?

Polecane posty

Gość Jasasera

...mnie wkurza, że często pada mu komórka i wiecznie się spóźnia. A co Was irytuje?

Gość mnie to chyba egoizm
najbardziej wkurza.

Gość Hawa2000
Jest pedantem do przesady. wszedzie widzi brud i balagan. u mezczyzny jest to zadko spotykane. ja lubie czystosc, ale zycie z takim czlowiekiem jest uciazliwe.

Gość Jasasera
Kurde, mój dba o wygląd itp (niby) a jak u mnie śpi to się nie umye chyba, że go zaprowadzę pod prysznic i zaproponuje wspólny. inaczej to nieeeeeee, guma wystarczy.

Gość Jasasera
...rano pójdzie do swojego mieszkania i weźmie prysznic. Kurwa, rano.

Gość antypatologia
samochodzik to dla niego swietosc. Musi byc czysty, nie mozna naniesc sniegu. Kurwa, to maszyna tylko!

Gość juka tuka
- niedbalstwo ( bałagan w pokoju) - zbytnia nerwowość - egoizm nie chce miec dziecka bo on chce byc w centrum uwagi sie wyszumiec, nie miec zmartwien

Gość viviannaaa
- Bałaganiarstwo (papierki leżące w dziwnych miejscach, skarpetki na podłodze, zmięte ubrania) - Czasami zaczyna marudzić i snuje się z kąta w kąt ze zbolałą miną -arghhh nie znoszę tego :O - Głośno mówi

Gość f fd fd fdfdfd
- pedant , - wiecznie najmądrzejszy i mnie poprawia - spili sie jak spi i chrapie - ciezko mu cos przetlumaczyc, musi zrozumiec na wlasnej skorze bo tak to nic - zdania nie potrafi zlepic bez kurwa i chuj, a niby taki pozadny elegancik - bardziej dba o swoj samochod niz o mnie - jedyny temat jaki z nim mozna pogadac to samochody - wiecznie lezy przed tv i nie chce ze mna wyjsc gdzies do baru do znajomych - lizodup ... zaciesza sie do innych szczegolnie kolezanek nie sprzeciwia sie ich zdaniom a mojemu zdaniu sie caly czas sprzeciwia mimo ze powiem cos takiego samego

Gość Lady_@
brak jakiejkolwiek pasji nie kupuje mi prezentów na imieniny lub urodziny mało czasu spędza z córką zbyt zazdrosny

- czepianie się że np. czegos nie zrobiłam a miałam czas itp. - przekleństwa nawet w prostym zdaniu - wkurwianie sie i kłócenie obyle gówno

Gość Wacuśśśśś
Napady szału i agresji.

podejrzliwy zazdrosny pedant zawsze wie wszystko najlepiej/nie uznaje ze ktoś może myśleć inaczej woli tv niż iść ze mną na spacer czy do znajomych z byle gówna zrobi awanturę ciągle gada ze wydaje za dużo kasy na siebie i dziecko jak on ma na coś ochotę to tak, ale jak ja mam na ta sama rzecz a on nie to wtedy nie

Gość jsnfjr
-zadręcza mnie głupotami. Np, ty mnie nie kochasz, czemu jesteś taka a nie taka, na pewno mnie kochasz... :O -celowo mnie drażni, a później się z tego śmieje :O -odpowiada półsłówkami i mało mówi (jak już coś mówi, to zazwyczaj są to 2 powyższe punkty :O)

Gość Sylwia z Olsztyna
- leniwy - umie kłamać - jest zazdrosny i zabrania mi wielu rzeczy (np/ miec kolegów, ale i tak ich mam) - obiecuje wiele a potem nic z tego nie wynika - dużo mówi, a mało robi - ma słabość do kobiet z dużymi ustami - nie umie odmawiac kolegom - kiedys podlizywal sie wszystkim dziewczynom - znajmomym, ale go oduczyłam - ma za duzy brzuch - jest uparty

Gość Jasasera
opowiada NIE śmieszne kawały i się z nich śmieje (sam), wypowiada swoje dziwne poglądy przy moich znajomych i ich prowokuje by je skomentowali, uważa się za najmądrzejszego na świecie i bawią go reakcje innych ludzi. Mówi coś głupiego i bawi go jak się denerwuje, ma irytujący śmiech.