Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vitis Veronicae

Witam jestem tu nowa...

Polecane posty

Naturalną koleją rzeczy jest przywitanie się skoro "zapisałam "się na te forum... :) Pewnie będzie wiele osób co mnie tu zbluzga , obrazi , co wynika z mych obserwacji 3 dniowych ale mam też nadzieje że są też osoby co podejdą do nowej osoby z sympatią .

Gość Samanta RoX
no

Witaj ta, ktora jestes tu nowa ... czy masz cos ciekawego do powiedzenia tytulem wstepu ?

Wiec od czego zaczniemy? Ja tez tu jestem nowa ;) Hmm ktos nas wprowadzi w to... wszystko :D ?

Gość gdfgdfgdfgdf
tu panuje taki zwyczaj ze jak jestes nowa to wrzucasz swoje fotki

Gość Samanta RoX
Żebyśmy wiedzieli z kim rozmawiamy ;)

Widze że nie tylko ja jestem tu "dziś" nowa.. chyba dobrze ?? Oj.. a co chcecie wiedzieć. ha ha ha tak oczywiście zdjęcie... jak bym dała to by wam monitory lub telefony się zepsuły.

No to skoro nie masz nic do powiedzenia, to przyjemnego czytania i powodzenia ;-)

Vilken tytuł wstępu nie jest wymowny całkowicie... co bym chciała powiedzieć ?? Jest na pewno wiele tematów.. które dziennie są na tym forum.. krzyż , aborcja , zdrada.. Ale teraz chciałam was troszkę poznać :P i przede wszystkim spytać czy wasze korzenie tu na FORUM są mocno zakorzenione...

Gość łajza jakich wiele
cycki pokaż to pogadamy ps Fafika znasz?

Gość perfektor dinner
na dzień dobry pokaż jakąś część swojego ciała:P

Jestem nowa, ale juz niecierpie takich osob z tymczasowymi nickami piszacymi chore hasła krążące glównie wokoł seksu. Ok seks wazna sprawa ale takie testy jakie tu widze to ojjj Hmm dobry pomysł z testem na wstepie w ramach zapoznania :) Wiec prosze może weterani zaczną teścik :D

Gość pytania do testu psychol.
1. Jesteś za Leszkiem czy Bronkiem? 2. Gdzie postawić krzyż? 3. Jaki masz rozmiar cycków? 4. Lubisz Fafika? 5. Jak często się masturbujesz? 6. Co ro bisz z babami z nosa? 7. Jak dużą masz nadwagę?

Gość perfektor dinner
no cóż już opadła mi szczena

a na wstepie testu powinno byc: Witame! Znajdujesz sie na kafełe ktore ryje mozg, jesli jestes jeszcze w miare normalny/a to nie wchodz tylko spierdalaj gdzie pieprz rosnie:) Ps. Wchodzisz na wlasna odpowiedzialnosc:)

Leszkiem? Chyba jestes (anonimowy czlowieku) z czyms do tyłu Hmm a co ma wielkosc cyckow do wypowiadania sie np na temat krzyża? Niecierpie takich typkow!

Gość hej Tej
pokaż cycki albo spier...miło nie będzie, oj nie

Gość jełop 007
Czy Nergal jest szatanem? wie ktoś?

1. Lech nie żyje, polityka to wielki śmietnik był i bedzie.. Polska w dawnych czasach miała dobrego króla<nie pamietam jak się nazywał wtedy nasz karj był mocny i silny> teraz nie umie nic, ani sie bronić ani walczyć.. jesteśmy popychadłem w UE , ciągłe afery które śmieszą...zwykłych szarych ludzi jak JA. 2. Co do krzyża , powinien być przeniesiony w godne miejsce. 3. - 4. - 5. - 6. - 7. :P kafe kosiara co bym zrobiła hmmm wydaje mi się że grunt to umieć się śmiać z siebie i ze swych wad ... a co do wstępu ekstra :)

Gość jełop 007
zdała, kuźwa zdała