Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angel from hell

Coś mnie martwi

Polecane posty

Gość Andzelika polo
gratulejszyn będziesz mamusią :D

Gość buuuummmm
jak juz ten okres Ci sie skonczyl to juz mozesz test zrobic :)

Gość buuuummmm
i jak byl inny niz zazwyczaj to znaczy mniejszy to moze to byc ze to ciaza.... ale zrob test bedziesz wiedziala

w sumie w pierwszy dzień był w mare normalny na drugi i trzeci prawie go nie było,ale krew była jasna ogólnie zawsze jest ciemniejsza przynajmniej tak mi się wydaje zrobię test w czwartek i napiszę :)

Gość buuuummmm
moze tez cos ci sie przestawilo z tym okresem :) ale kup i zrob test a jak wyjdzie ze nie to abys nastepna dostala :)

Gość buuuummmm
w ciazy moze wystapic krwawienie i wtedy jest mniejsze i wlasnie rozni sie od zwyklego okresu. nie chce pisac tu z dokladnoscia... bo moze nie wszyscy chca czytac ;)

zdziwiło mnie to bo nigdy nie miałam krócej niż 5 dni tak miałam już od zawsze nawet jak brałam tabletki anty.również minimum 5 dni.A tu nagle 3 :) w sumie fajnie może tak już zostać:D,ale jeszcze coś mnie zaniepokoiło okresu już nie mam a brzuch mnie boli tak jak bym miała go dostać :O dziwne to

Wiem ,wiem z tym krwawieniem w ciąży bo to raczej nie jest @ Moja mama tak miała do 3 miesiąca nie wiedział ,że jest w ciąży a zresztą wiem o ty dlatego pomyślałam,że to może być ciąża nie wiem tak jakoś dziwne przeczucie :)

Gość pieróg ruski
autorko ja mam podobnie do ciebie:O okres tez miałam skąpy teraz go nie dostałam a brzuch i piersi mnie bolą jakbym miała go dostać :( ciąży u siebie raczej nie podejrzewam. Mysle ze mam jakies zmiany hormonalne :(

Gość buuuummmm
uuuu... ja wlasnie jestem w ciazy.. i mnie tak wlasnie na poczatku brzuch bolal jakbym miala dostac okres ale nie dostalam! a pobolewal z tydzie czy nawet wiecej tak czasami. wiec naprawde test zrob! :)

Gość buuuummmm
fakt ze nie zawsze musi to byc ciaza moze to byc cos innego.

Gość pieróg ruski
ja wpadki raczej nie zaliczyłam bo przez lata nie mogłam zajsc w ciaze a teraz leczyłam sie na stany zapalne :( Ostatni raz mialam stosunek w maju i to z gumką i raczej nie jestem w ciązy tylko cos mi znów dolega:(

Gość pieróg ruski
może, w styczniu brałam betadine, ale mi nic nie pomogło i na cytologii miałam znów stan zapalny i w lipcu brałam gyno femidazol .