Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcepanlisciowy

Moja miłość...

Polecane posty

Gość marcepanlisciowy

Od dziecka wiedziałam, że nie jestem stworzona do tego by być szczęśliwym człowiekiem. Ojciec alkoholik, matka furiatka. Ciągle awantury, kłótnie... Mam tylko siostrę. Wyszła za mąż i jak widzę jak jest szczęśliwa to aż jej zazdroszczę. Poznałam chłopaka... jesteśmy razem rok. Wszystko było cudownie, pięknie... Dziś siedzieliśmy, oglądalismy telewizje. Zaczęliśmy sie całować i zaczął mnie prosić, żebyśmy zostali w wolnym domu na noc i spali. Powiedziałam : Nie, bo nie mogę to raz, a dwa że musimy wrócić do swoich domów, zwłaszcza ja. Zaczął mi prawić kazanie, mówić, że nie odcięliśmy jeszcze pępowiny z mamą i że zachowuje sie jak dziecko. Boję się o mame, bo ojciec jest niepoczytalny, a tylko ją kocham najmocniej. Ona mi pokazała co to miłość nawet jeśli jest furiatką. Wyszłam z pokoju, poszłam do łazienki się uczesać. Przyszedł za mną i powiedział, że ma tego dość. Ubrał się i wyszedł bez słowa... Teraz piszę mi, że chyba się rozstaniemy. Siedzę i płaczę...

Gość polska ślicznotka
myślę , że się powieś wokoło jest wesoło i bogato i ludzie się bawią nie mając patologicznych problemów a tu taka się wydarzyła i obraz szcześliwości zamąca

Gość marcepanlisciowy
nie powieszę się. Nie wiem czy to dobre rozwiazanie.

Gość polska ślicznotka
dla państwa dobre , bo z ciebie nic nie bedzie, zysku , korzysci spoleczenstwo miec nie bedzie. a same problemy z patologia. a tu wokolo wesolo to po co masz robic klopot spoleczenstwu soba

Gość marcepanlisciowy
polska slicznotka -> ktoś podatki musi płacić, nie wiem czy nie taki zysk. A tak poza tym to sprawdź czy nie ma cię przypadkiem w szafie, co?

Gość Tulipan2906
choć do mnie.... ;)

Gość polska ślicznotka
wy nie badzcie takie sekciary -obronczynie krzyza

Gość marcepanlisciowy
polska slicznotka -> no kurde źle trafiłaś. Ja jestem za tym, żeby krzyż przenieśli, bo to nie koscioł. Tulipan -> ehhh :( przytulisz?

Gość mała1111
polska ślicznotka skąd się biorą tacy ludzie jak ty? Dziewczyna się żali,ma problem a ty na nią jedziesz. Trochę zrozumienia kobieto!

Gość marcepanlisciowy
Czasami trudno uwierzyć w to, że nie urodziło się pod mega chujową gwiazdą.... Nikt mi kitu nie wciśnie, że nie jest inaczej.

Gość do autorkiii
a ile masz lat??

Gość Tulipan2906
Twój po prostu sie wkurzył że jesteś "ograniczona" nie był w takiej sytuacji więc nie rozumie... przejdzie mu...

facet który Cie pokocha zrozumie wszystko i bedzie sie starał zapewnic Ci raj,którego jak widac nie miałąs...wiem,ze to trudne ale ja mysle ,ze to egoista jest jak sie patrzy... dzieci takich rodziców potrzebują duzo milosci,ciepła i zrozumienia to tak a propos🌻

Gość marcepanlisciowy
17 lat... w lutym 18. Nie potrafię inaczej, musiałam wrócić do domu. Ojciec był rozpajerzony, musiałam go uspokajać. Nie dałoby mi spać to, że ona sie tam meczy, a ja sobie leże z nim w łóżku... Nawet bym nie zasnęła tylko się martwiła.

Gość AUTORKOO
ile masz lat??

Gość AUTORKOO
hmm...pogadaj o tym z chłopakiem..

Gość marcepanlisciowy
tak. On mi mówi, że to przyszłości nie ma... no... :(

Gość AUTORKOO
ale co przyszłości nie ma?? to że chcesz bronić swoja mamę przed rozpitym ojcem.. zapytaj się go czy on był kiedyś w takiej sytuacji i czy wogóle wie co ty przeżywasz..

Gość marcepanlisciowy
Chyba nie wie... Eh... :(

Gość AUTORKOO
nie martw się ja mam tak samo;( mój chłopak w ogóle mnie nie rozumie..

Gość marcepanlisciowy
to po co z nim jesteś?

Gość AUTORKOO
bo go kocham..i ma wiele dobrych cech.. czasami sama sie nad tym zastanawiam co ja robie..ale on jest... tym czego chce..

Gość zw
Moim zdaniem chłopak jest niewiele wart skoro po 1 nie rozumie twoich problemów, po 2 nawet nie stara się żeby Cię wspierać.. moja rada, zapomnij o nim...

Gość marcepanlisciowy
Masz tak samo jak ja, ale przez to że się nie rozumiemy nasz związek traci na wartości. Ciągle się kłócimy o bzdury, a że z nas są przekory to nie damy sobie przegadać. Kocham go, ale... no właśnie to ale...

Gość randkowiczka
autorko, ty jeszcze dzieckiem jestes ale bedziesz DDA i jesli chcesz miec normalne zycie, musisz isc na terapie a co urodzenia sie pod chujowa lub szczesliwa gwiazda- ja nie uznaje czegos takiego, ja wyznaje filozofie ze jesli ktos czegos bardzo pragnie, jesli jest prawdziwie zdeterminowany do osiagniecia czegos, to wtedy caly swiat mu w tym pomaga to dotyczy tez tego ze jesli oczekujesz ciagle chujowego zycia, to takie tez bedziesz miala

Gość AUTORKOO
no właśnie to ale..

Gość marcepanlisciowy
Dzieckiem, ale dziecko też sie zakochuje. Jak zaczne studiować w dużym mieście zapiszę sie do tego DDA.