Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzola406

WIARYGIDNOSC TESTU

Polecane posty

Gość dzola406

Hej dziewczyna a ja chcialabym sie spytac czy test ciazowy ktory robilam 2 tygodnie po stosunku, byl to test co niby wykrywa ciaze 6dniu czy taki test jest wiarygodny ?? jeszcze dodam ze ten test nazywal sie bobo-test i robilam go popoludniu

Gość Papulinka
Test robi się minimum w dniu spodziewanej @ z porannego moczu

Gość dzola406
ale ja mam nieregularny okres ostatni mialam w 14czerwca a test robilam 31 lipca to ten jest jest wiarygodny czy nie ????

W 2 tygodnie po stosunku test może jeszcze ciąży nie wykryć - radzę zrobić kolejny za tydzień, wtedy wynik już na pewno będzie wiarygodny ;) Alternatywnie możesz wykonać test z krwi - po 14 dniach będzie wiarygodny.

Ważne jest, żeby test zrobić ok. 18-21 dni po stosunku, jeśli zrobisz wcześniej to wynik może nie być wiarygodny. Więc policz sobie i bedziesz wiedziała.

Gość dzola406
chemical_girl policzylam sobie i wyszlo mi ze ten test robilam 18 dni po stosunku wiec jest wiarygodny czy nie ???

Gość dzola406
pewnie go powtorze bo nie mam juz dosc dlugo okresu i zaczyma sie bac aaa jeszcze chcialam spytac czy ten bobo-test jest dobry i wiarygodny czy nie

Gość dzola406
aha dziekuje Ci chemical_girl za wszystkie informacje :) fajnie ze mozna czasem na kogos w internecie polegac :)) no jeszcze bede sie cieszyla jak bedzie negatywny test to tyle pozdrawiam:*