Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co z nim robci

Maz mnie okłamuje,prosze o porady

Polecane posty

Maz dzis wrocil pijany:( Oklamal mnie,powiedzial,ze byl w pracy a przeszukalam mu kieszenia jak spal.Wrocil o 21 a rachunki ze sklepu byly o 19.30..A rzekomo o tej porze mial byc w pracy:( Jutro jak bedzie trzezwy chce z nim powaznie pogadac..Nie wiem jak z nim postapowac,co mam mu powiedziec,argumenty,ze go zostawie do niego nie trafiają..bo to nie pierwszy raz kiedy on cos odwalil..Nawet sie nie tlumaczyl tylko od razu walnal sie w salonie na kanape..Zaskakuje mnie to,bo on nie pije wodki,zawsze piwo i to w malych ilosciach..Ale ostatnio dzieje sie z nim cos dziwnego:( A! I w koncu dorwalam jego tel i znalazlam numer jakiejs kobiety,mial ja podpisana IWONKA!Nie znam zadnej jego takiej znajomej i to mnie martwi..:(

Musztarda ty sobie kpisz,ale nie znasz mojego meza,on tutaj nie ma kolezanek,mieszkamy za granica,wszystkie znajomosci juz fawno potracil,bo bywamy raz w roku w PL

Mam go oklamywac i wracac do domu pijana?Opiekuje sie dzieckiem

Gość Kamcia3434
Oby Cie nie zdradzal :( poczekaj do jutra , pogadaj z nim o tej iwonie moze to tylko jego kolezanka z pracy

bardzo mi przykro:( porozmawiaj z nim jutro na spokojnie. Moze sie czegos dowiesz. Faceci zwykle topia smutki i problemy w alkoholu...

nie wiem co z nim robci Musztarda ty sobie kpisz,ale nie znasz mojego meza,on tutaj nie ma kolezanek,mieszkamy za granica,wszystkie znajomosci juz fawno potracil,bo bywamy raz w roku w PL No dobrze, już będę poważna. Ja wychodzę często kilka razy w ciągu dnia do sklepu, dla mnie normalka.

1. Porozmawiać nie krzyczeć. 2. wysunąć argumenty i pokazać rzeczy dowodowe czyli rachunek i tą iwonke w tel. 3. Poprosić aby wyjaśnił Ci co i z kim był. jak się nie uda.. powiedzieć że bardzo Cie zranił , oraz że jego zachowanie jest nie na miejscu i nie masz zamiaru tego dalej tolerować...

Nic nie zrobisz. To dorosły człowiek. Jak będzie chciał to choćby nie wiem co obiecał i tak zrobi swoje. Możesz tłumaczyć ale to on musi chcieć się zmienić.

Ale zapieral sie musztardo,ze pracowal,wiec nie mogl pracowac i byc w sklepie....

przestań mu prac, gotowac itd :-D i trzeba było spisać nr do tej iwonki i zadzwonić. Ale nie jako żona

nie wiem co z nim robci Ale zapieral sie musztardo,ze pracowal,wiec nie mogl pracowac i byc w sklepie.... Ochłoń... ja pracuję... mam ochotę... wychodzę do sklepu po flaszkę, buty, cokolwiek... nie spowiadam się z tego.