Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saotniczkaaa

Kazda znajomosc konczy sie w chwili...

Polecane posty

Gość saotniczkaaa

Kiedy powiem facetowi ze mam dziecko.Juz coraz bardziej trace nadzieje ze poznam kogos.

Gość tradycjonalista
haa

Gość saotniczkaaa
dlaczego?

Gość rr234
No bo to jest troche deprymujace. Szczerze mowiac nie dziwie sie im. Choc na pewno istnieja faceci, na ktorych ta wiadomosc nie zrobi wrazenia. Wiec sie nie lam.

Gość zyjaca za szyba
przykre to. ale niestety...najlepsza jest czysta karta jednak jesli ktos sie zakocha, to nie bedzie to zaden problem czyli odpadaja ci, ktorzy i tak nie kochaliby calym sercem

Taka bajka z tym zakochaniem. Jeden si,e niby zakochał jak dowiedział się, że mi zrobił dziecko to zniknął i śladu po nim nie ma, a mówił że jestem jego natchnieniem. Wierz w taką miłość. Możesz się tylko spodziewać drugiego dziecka.

Gość saotniczkaaa
Fajnie miec taka bliska osobe.Pogadac sobie, milo spedzic czas, przytulic sie pokochac.Ale coraz czesciej mysle ze ja juz nigdy tego nie zaznam.

Gość jak masz 20 lat a dziecko
1-2 to się nie ma co dziwić jak 40 i dziecko 18 to trochę to dziwne

Gość saotniczkaaa
Mam 26 lat.A mijedziecko ma ponad rok.

Gość Widzisz, a ja czuje cos do dzi
A ja nie mialbym nic przeciwko dziecku, tutaj wazniejsza bylaby matka, jesli dobra matka z malym dzieckiem i ze mna, to na prawde nic zlego dziecko by sie wychowalo i byloby super.

spoko, Twoje dziecko jest malutkie, na prawde zaden problem, a jesli mialoby krew kogos kogobym kochal, to pewnie i dziecko bym pokochal. Jestes zbyt zdesperwoana widzisz w zyciu jesli cos baaaaardzo chcesz i przechodzisz na pozycje osoby potrzebujacej, to niekoniecznie mozesz otrzymac to czego tak bardzo potrzebujesz, tak to juz dziala.

Gość saotniczkaaa
Jetsem zaradna samodzielna kobieta..Nie tak jak chchialam ulozylo mi sie w zyciu.Tego nie spodziewalam sie. Ale doskwiera mi samotnosc , brakuje mi tej 2 osoby. Potrafie zadbac o faceta,.Pragne kochac i byc kochana.

Gość saotniczkaaa
Wszsytcy znajomi sa w zwiazkach tylko ja sama.Juz dlugo jestem sama i meczy mnie ten stan.

Duzo osob tego pragnie, warto zachowywac sie tak jakby Ci na tym nie zalezalo jak bys juz to miala, tak bedzie latwiej, nie bede ci mowil nie martw sie, bo too tak jakbym Ci powiedzial martw sie 2 razy mocniej :) jesli cos Ci nie odpowiada to nie zwalaj winy na innych ludzi(czy czynniki) bo to w niczym nie pomoze. Jesli cos co robisz nie dziala rob cos innego.

Gość saotniczkaaa
Masz racje, Dzis mialam dziwna sytuacje w miesice.Szlam sobie zdzickiem na spacer akurat przechodzialm przezz pasy.Zatrzymal sie samochod chce mnie przpuscic a w samochodzie ajkis facet i usmiecha sie do mnie i macha.Zastanawiam sie kto to byl nie znam go.Dziwne to bylo.Pomylil mnie z kims chyba.

Niekoniecznie musial cie z kims pomylic, w tym spoleczenstwie niestety takie mile gesty nie sa odbierane tak jak powinny byc. W Ameryc to normalne, ze ludzie do siebie sie usmiechaja, akiedy wchodze rano do tramwaju to ludzie patrza na siebie jak by sie chcieli zajebac. To nie jest normalne, nie sluzy to rozwojowi stosunkow miedzyludzkich :) jesli ktos sie do Ciebie usmiecha to nci sie nie stanie jesli sama tez sie usmiechniesz.

Gość saotniczkaaa
Ae facet fajny.Ale ja naprawde nie znam go.A on jagby znal mnie i sie bardzio ucieszyl na moj widok.Nie mialam za bardzo jak mu odwzajemnic bo akurat przechodzilam przez ulice.

W takim razie potraktuj to jako dobry znak :) To w jaki sposob traktujesz wspomnienia zalezy tylko os sobie. To dziala tak: rzeczywistosci nigdy nie zmienisz, nie zmienisz tego co rzeczywiscie zaszlo, ale mozesz zmienic podejscie do tego co zaszlo tj. traktowac ten usmiech jako dobry znak :) Facet byl fajny OK :) Wyobraz wiec sobie tego facta i to w jaki sposob Ci macha, ze sie usmiecha, patrzy Ci gleboko w oczy, wyobraz to sobie, apoczujesz sie lepiej. Zajmuje sie NLP, wiem co mowie. Tylko pamietaj nie ufaj mi w tym, ze to co opisuje dziala tylko przetestuj :) Jestes przeladowana negatywnymi odczuciami. Juz to w jaki sposob zalozylas ten temat swiadczy o tym. Niektore rzeczy w naszym zyciu dzialaja jak samospelniajaca sie przepowiednia, wkrecasz sobie, ze "za kazym razem jak powiem facetowi,ze mam dziecko, jego twarz wykrzywi sie w podlym usmiechu...." (reszte mozesz dopisac) pamietaj, ze kazdy czlowiek jest inny, kazdy est wyjatkowy i kazdy inaczj zareaguje na Twoje dziecko :)

Gość saotniczkaaa
Postanwilam cos zmienic w sobie.Bylam u fryziera dzis.Nowy kolpr wloskow i fryzurka.Nie zadzreczac sie tym.Byc usmiechneita pogodna milo ze twarz sie krzywi. Nieraz widze na sobie wzrok mezczyzn.atrza ie zerkaja czasmai sie usmiechna.Ale mysle ze zaden nie ma odwafgi zagadac jak zobazcy ze mam dziecko bo nysla ze mam faceta.

To moze zaloz "zaklady wrozbiarskie samotna matka" ? :) Skoro wiesz co mysli facet, ktory spoglada w Twoim kierunku :) i nie zueplnie chodzilo mi o zmiany w samym wygladzie, jesli chcesz cos faktycznie zmieniac, zmienisz to co czujesz, uczucia, nie zwiazane z wygladem :) Pomysl o tym co Cie strasznie wkurwia, jesli sie mocno w to wczuwasz, to bedziesz dlugi czas na wnerwie, a jesli powtorzysz to z sytuacja, pozytywna bedziesz sie dobrze czula :)WIdzisz wszystko mozna kontrolowac :)

Gość saotniczkaaa
Dzis mailam takiego powera.Dzien na wysokich obrotach.Tu cos zalatwic tam pojsc.Jagbym byla na spedzie.I wiem ze kiedy mam dzo zajec, duzo spraw na glowie nie mysle o problemach i czy o samotnsci. Milosc duzo daje, wparcie bliskosc jest bardzo wazna.I ja na dluzsza mete i umiem byc sama.

Widzisz istnieja techniki "odpalania" tego powera, a takze utrzymania go :). moze nigdy nie spotkalas sie z NLP, ale warto przetestowac techniki rozkrecania uczuc i kotwiczenia (potem odpalania DOWOLNYCh STANOW) ! http://www.youtube.com/watch?v=bQAt1DB3blA&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=k9BjUYbb4pw&feature=player_embedded Przetestuj, bo moze to zmienic wiele w Twoim zyciu, gdybym mial mozliwosc bycia przy Tobie (:D) to pomogl bym Ci zmienic to co Ci wadzi w zyciu, NLPi rozwoj to moje pasje. :) O samotnosci nie rozmyslaj w kategorii porazki bo sie zle nastroisz i nie ma zadnej "dluzszej mety, bo meta jest tylko jedna :) i do niej wlasnie zmierzasz, a co nia jest ? Ty to wiesz najlepiej :) Zostawie Cie z ta wiedza, rozwijaj sie najlepiej jak potrafisz i looknij w to co Ci wyslalem, bo jestem pewien, ze to moze byc poczatek przygody w poznawaniu tego jak dziala Twoij umysl :)

Gość saotniczkaaa
A co to jest te NLP?

Nie wazne co to jest bo to mozesz sprawdzic sama :), wazne jak dziala ;) looknij sobie te 2 filmiki, a bedziesz miala przedsamk tego czym to NLP jest :) Jeden z tych filikow np. mowi o tym jak skutecznie wzbudzic sobie uczucie :) http://www.forum.simple-nlp.pl/ To jest adres darmowego forum o NLP, przy okazji, mam tam nick piotrek :P teraz Cie zostawiam i ide spac :) A NLP to programowanie neurolingwistyczne ;P

Gość Hej, daruj sobie te bzdury
NLP to jeden wielki szajs. Nic nowego, jak chcą wmawiać NLP-maniacy, tylko to połączenie tego, co dotąd było znane - połączenie kilku dziedzin: tricków psychologicznych z manipulacją i mową ciała, z durnym i widocznym na pierwszy rzut oka (niby "dyskretnym" - tak dyskretnym, że już nawet cwierćinteligenta w oczy kole) nienaturalnym wskazywaniem na siebie (przy podawaniu swoich zalet lub emocji, często wymyślonych, czyli innymi słowy mówiąc, to sztuka dobrego okłamywania innych), by wmówić ludziom, zwłaszcza kobiecie na jedną noc, że jest się uosobieniem cnót i ideałem ;-) ) i wychwytywaniem charakterystycznych slów rozmówcy, by za pomocą ich powtarzania...jeszcze lepiej tą osobą manipulować. Jeśli chcesz być podłą manipulantką, to oczywiście, jak najszybciej bierz się za to NLP. A jak chcesz znaleźć kogoś, kto doceni to, jaka jesteś i pokocha za to, że jesteś wobec niego fair, to zapomnij, że w ogóle coś takiego słyszałaś.

Jestes idiota, jesli piszesz, ze NLP polega tylko na manipulacji. Idiota i ignoratem. NLP daje mozliwosci dzialania na siebie i innych. Gowno wiesz, a sie wypowiadasz.