Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda123456789

test ciązowy-miesiączka wiarygodność, problem!!POMOCY!

Polecane posty

Gość mloda123456789

Witam :( Mam 17 lat i około dwa tygodnie współzyłam z chłopakiem. Zabezzpieczyliśmy się prezerwatywą. Do wytrysku nie doszło. Lecz mam objawy podobne do ciązy.ból w piersiach, problemy z wydalaniem,czeste oddawanie moczu. Wykoanliśmy test ciązowy, wykazał brak ciąży, lecz został on wykonany 10 dni przed miesiączką, nie mam wydzieliny (śluzu)czy to normalne? strsznie bolą mnie piersi. Czy wynik może być błędny jeżeli został wykonany10 dni przed krwawieniem?

Gość thaisse80
Moze byc bledny. testy najlepiej zrobic w dniu kiedy mialabys dostac okres (lub pozniej).

Gość Aśka88
ale kiedy to było? dwa tygodnie temu sie kochałaś czy kochałaś się przez dwa tygodnie?

Gość Pseudonim dla mnie
Test 10 dni przed okresem to za wczesnie. skoro nie bylo wytrysku, byl w prezerwatywie to ciaza jest raczej niemozliwa. bola Cie piersi- moze przed miesiaczka, co do sluzu- jesli jestes przed okresem to zapewne masz dni nieplodne i dlatego ten skapy sluz badz jego brak- ja tak mam. poczekaj, mysle ze jestes bardzo mlodziutka i panikujesz. ja na Twoim miejscu bym sie nie przejmowala.

Gość biedny facet
dwa tygodnie sie kochal i nie mial przez ten czas wytrysku :((

Gość mloda123456789
2 tygodnie temu sie kochałam, przepraszam ;] Błąd w pisaniu;)

Gość Aśka88
Skoro kochalas sie dwa tygodnie temu to objawy o których piszesz z cala pewnoscia nie sa objawami ciazy:) za wczesnie na takie objawy...bylabys około tygodnia po zagniezdzeniu zarodka a objawy jak kobiety w ciazy 2-3 misiecznej:) nie martw sie