Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maniura17

Krem do twarzy Perfecta cera mieszana

Polecane posty

Gość Maniura17

Hej dziewczyny. Uzywalam kremu Dax Cosmetics - Perfecta - Cera mieszana - Matujący i zwężający pory krem na dzień i na noc, formuła dotleniająca nie wiecie od ilu lat mozna go stosowac? Ja jakos nigdy nie moglam sie doczytac. Jest dla mnie super ale zastanawia mnie to ze to formula dotleniajaca wiec pewnie panie ok 30 lat go stosuja a ja mam 18.

Gość Maniura17
Zostalo mi go pol słoiczka czy mam go dalej uzywac czy przestac ?

Gość A mi to nie dziala;/
Hej Ja stosowalam (mam nadzieje, ze mam na mysli ten co Ty), wzielam z poleczki ten bez oznaczenia wieku, bo z tego co wiem jest wlasnie dla kazdego wieku i +30. Przyjrzyj sie na opakowanie

Gość Maniura17
Niestety opakowanie wyrzuciłam a na słoiczku nie pisze. Boje sie ze mogl zaszkodzic mojej skorze i wogole.

Gość Maniura17
poradzcie cos

Gość smanna
to dopiero po kupnie stwierdziłaś, że jest dla 30 latek? jeśli jest napisane, że formuła dotleniająca to nie zaszkodzi Twojej skórze, bo niby czemu jakieś tam dotlenienie by miało jej szkodzić? Gorzej gdybyś kupiła krem +60 na poważnie zmarszczki, napinający skórę czy jakieś inne cuda. W takim mogą być substancje szkodzące lub raczej tak się przyzwyczaisz do napinania tej skóry (bo na młodej cerze da się to pewnie zauważyć czy poczuć) że potem bez niego nie przeżyjesz bo będzie Ci się zdawało, że jesteś zwiotczała. Myślę, że krem o parę lat na przód nic nie zaszkodzi, tym bardziej jeśli dobrze reaguje ze skórą, nie jest po nim tłusta czy inne rzeczy. Na dodatek jest on matujący więc wątpie by przeznaczyli go dla starszych pań, raczej dla takich koło 20-30.

Gość Niania17
dziekuje za odpowiedz. Krem zakupilam na szybkiego bez zastanowienia bo mi sie wczesniejszy skonczyl. I teraz tak czytalam recenzje itd i zauwazylam wlasnie ze sa dwa rodzaje. Tak czy siak dziekuje za odp ;]