Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klauduś666

co zrobic aby wrócił?

Polecane posty

Gość Klauduś666

dwa miesiące temu zerwał ze mną chłopak. powiedział, że się zmieniłam, żenie jestem już ta osoba, w której sie zakochał. Faktycznie częściej płakałam i miałam stany depresyjne, ale to już po mału przechodzi. Bardzo go kocham, a on mówi, że juz nie ma żadnych szans by wrócił. co mam robić> pomózcie, proszę

Gość nic nie zrobisz
mozesz jedynie pokazac muco stracil.... Wychodz ze znajomymi, swietnie sie baw, zadbaj o siebie, moze jakas nowa fryzura, ciuchy. Tylko tak odzyskasz wiare w siebie, a tym samym poznasz pewnie wielu ciekawych ludzi a wsrod nich moze tego jedynego.

Gość Klauduś666
gdy mialam te najgorsze załamanie był ze mną. nawet wtedy gdy leczylam sie w szpitalu. nie umiem o nic zapomniec, ani go olać za bardzo go kocham

Gość papappap
witaj w klubie. moj ma problemy z praca, zalamal sie, bylam z nim, a teraz moiw, ze juz mnie tylko lubi, nie spie po nocach, b.mi zle

Gość Klauduś666
ja w tym roku będę zdawać mature. nie wyobrażam sobie jak sie bede uczyc. próbowałam wychodzic ze znajomymi i wgl ale co z tego jesli w nocy zamiast spać to rycze w poduszke. on pewnie niedługo znajdzie sobie jakąs inną, nie wiem co ja wtedy zrobie. zabije sie chyba

Gość Klauduś666
ja juz sobie nie daje rady sama ze sobą. kocham go z całego serca. co mam zrobic zeby tak zupelnie mnie nie skresłal?

Gość terajo
kup mu zestaw cienkopisów... Pokaż, ze mozesz zyc bez niego a sam wróci.,

Gość Klauduś666
może i masz racje. tylko jakos nie potrafie sie pozbierac :(

Gość terajo
siedzenie na internecie to nie metoda... rusz dupe w teren.

Gość zakręcona_ona22
W tym roku zdajesz maturę??? Ciekawe... :)

Rusz tyłek z domu panna... Wyjdź z przyjaciółką na piwo, czy na pizzę... Później znowu gdzieś indziej... Zobaczysz, że będzie fajnie, fajnie spędzisz czas, nie będziesz rozmyślać o nim... Miałaś problem a on Cię zostawił z tym... Na tym nie polega miłość, wszystko jeszcze przed Tobą, tylko nie wolno Ci się oglądać za siebie... :) Głowa go góry... :)