Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Odango

czy mogę być wciązy

Polecane posty

Kochałam się z chłopakiem w dni płodne uzyliśmy prezerwatywy+stosunek przerywany. niedługo powinnam mieć okres , mam ból jajników, pryszcze jak to przed okresem, tylko piersi mnie nie bolą, a zawsze bolały, dlatego jestem niespokojna ;/ stres mnie dobija. co myślicie? dodam, że gumka nie pekła ani nic z tych rzeczy. zawsze sprawdzam gumkę po stosunku.

Gość rtgwg
W ciąży piersi bolą i to bardzo, przynajmniej jak tak miałam.

możesz być bo prezerwatywa nie chroni w 100% (defekt lateksu) ale szansa jest bliższa zeru niż jednemu % bo jeszcze do tego był stosunek przerywany ;)

Gość to nie forum wróżek
jak uprawiasz sex to żadna metoda nie daje 100 pewności,że nie zajdziesz w ciąże ale z prezerwatywą to mało prawdopoobne byś została mamą....

Chantalka znam dziewczyny, które biorą tabsy i się stresują:/ ludzki umysł umie płatać figle dlatego się stresuję:/ mam takie schizy i tyle:/ zaglądam na forum,żeby podnieść się na duchu. ale jak się za dużo na forach naczytam to też niedobrze;p dodam,że używamy tylko durexów ekstra safe . tabletek nie biorę bo wyjeżdżam na studia i nie będziemy się za często widywać.

Odango...a kiedy powinnas dostać okres? Spóźnia ci się już czy po prostu wpadasz w panikę bez powodu?

Gość LiyahHaughtonnnn
na 99.9% nie jestes w ciazy

Ja też tak czasem mam, czasem w ogóle nie boli mnie brzuch a czasem zwijam się z bólu...nie ma reguły. Ból w piersiach często uzależniony jest od ilości spozytych płynów. Bolą w skutek zatrzymania wody w organizmie, nabrzmiewają. Miedzy innymi dlatego tak bardzo bolą podczas brania tabletek anty, bo zatrzymuja one wodę i pojawia się efekt "powiększenia". Nie stresuj się.

wiecie co? jak tak czytam te ciążowe temaciki to sie zastanawiam czy ludzie jeszcze umieją uprawiać seks>? "prezerwatywa i stosunke przerywany" "bez prezerwatywy ale sie nie spuścił""2 razy zmienialiśmy gume ale nie skończył" KURWA CZY WY NIE MOŻECIE NORMALNIE UPRAWIAC SEKSU? ja nie wiem co to jest to co wy robicie, ale to załosne

artefakt a jak według ciebie powinno się to robić ? bez gumy i do środka po całości? jesteś zwolenniczką tabsów czy co . eeee

po to jest dziecko prezerwatywa zeby facet sie mógł w nia spuścić. dżizas...takei skomplikowane? jak nie ufasz gumom to bierz pigsy, a jak i pigsom nie ufasz to mzoe zrezygnuj z seksu jakies same półśrodki uskuteczniacie

a to źle,że wolę być ostrożna szczególnie w płodne? a o tabsach pisałam już wyżej dlaczego nie chce teraz.

coś za coś , zresztą to Twoje odczucie . Dla mnie to nie jest jakieś nie wygodne dla mojego faceta też. po prostu jestem przewrażliwiona na punkcie ciąży i nie tylko ja tak mam ale miliony dziewczyn. Więc nie traktuj mnie jak jakiejś upośledzonej.

he to nie jest powod zeby wpadac w panike . chyba nie zawsze muszza byc takie same objawy? okres ci sie nie spoznia jeszcze wiec nie ma sie co stresowac na marne

no nie wiem z tymi objawami jak to jest :/ zawsze piersi mnie bolały przed okresem bardziej lub mniej ale bolały a teraz nic ;/ schizuje jeszcze przed datą okresu, śliniejsze ode mnie.