Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojony28

Znajomosc z facebooka ! porazka

Polecane posty

Gość zaniepokojony28

21letnia kobieta wyslala mi zaproszenie do znajomych na fecebooka Nie znalismy sie lecz poznalismy sie.. Spotkalismy 3 razy gdzie na 2 i 3 spotkaniu spedzilismy chwile w lozku.Prezerwatywe zalozylem.. Taka luzna znajomosc Teraz okazuje sie ze sie jej spoznia okres.. Czy to mozliwe abym mial takiego pecha ?? I co zrobic w takiej sytuacji kobiety praktycznie nie znam ulozyc sobie z nia zycie :( wziac slub z obca mi kobieta ? ehh

Gość jak guma ne pekla
to cie robi w balona powiedz jej zeby poszukala innego jelenia

Gość Moze specjalnie Ci kondona
rozkurwila,.

Gość bele de jour
a kto od razu mowi o slubie?? Juz nie te czasy czlowieku. Poza tym masz pewnosc, ze z tobą jedynym sie stukala??

Gość hghggggg
pewnei iwedziala ze jest w ciazy juz wczesniej i szuka tatusia

Gość Moze specjalnie Ci kondona
Badania tatusiowstwa bedziesz musial zrobic :)

Gość zaniepokojony28
jesli by szukala tatusia to by powiedziala ze sie zabezpiecza i posuwal bym w bez gumki.. bo i tak byla w ciazy.. Kobiety byly by do tego zdolne aby tak wykorzystac faceta ??!!!

Gość bele de jour
hehehe czlowieku nie znasz kobiet. Sama jestem kobietą i czasem włos mi się jeży na głowie jak czytam do czego zdolne są niektóe baby

Gość ladaco
moze jestes gejem ? bo ja jestem :( wychowamy razem dzicie Pasuje ci >?

Gość zaniepokojony28
nie nie jestem:) Zadnych wiecej rad co mam zrobic ? Mowilem jej aby zrobila test aby se uspokoila i nie panikowala bo ak wiemy latwo zajsc w ciaze nie jest w tych czasach.. a ona ze nie bedzie robic To jeszcze niepowazna kobieta a ma 21 lat :/

Gość milunia lolunia
o to juz niebawem na facebooku bedziecie mogli wstawic focie waszego dzidziusia! jak milutkooo :) :) bedziecie mieli facebookowe dzieciatko hihihi daj linka jak juz przyjdzie na swiat oki? :) :D

Gość zaniepokojony28
moglem jednak użyć prezerwatywy, ale mój penis ma tylko 8 cm we wzwodzie i nie ma takich małych rozmiarów :o

Gość Dexx ter
przypomnij sobie daty spotkań :classic_cool: zapisz sobie, a gdy dzidzia się urodzi policz ile miesięcy minęło. :classic_cool: potem zrób test D.N.A. :classic_cool: a do tego czasu się nie stresuj, tylko ustaw sobie przypomnienie w telefonie na potencjalny czas narodzin, żeby nic Cię nie ominęło :classic_cool: ja na Twoim miejscu, gdybym miała czas sama pobawiłabym się w detektywa, a jeśli nie miałabym czasu, a miałabym więcej kasy to wynajęłabym ludzi, którzy dowiedzieliby się, co ta idiotka knuje.

Gość tzipa
powiedz jej, że nawet jeśli jest to nie z tobą bo jesteś bezpłodny, a od ciebie to tylko hiva mogla dostać w spadku:)w mig wyleczy sie z ciazy:)

Gość ...Mam pytanie...
Przecież większość tego typu dziewuch szuka przygody i seksu. Może to jakaś mitomanka i chce Cię zrobić w "bambuko"? Skasuj swoje konto na facebooku i poczekaj na rozwój wydarzeń.