Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia siedmiu aniołkuw

Jak uprawiac bez ciazowy seks

Polecane posty

Niewiem co zrobić, zeby nie zachodzić caly czas w ciazy.Praktycznie od 9 lat jestem caly czas w ciązy.Pierwsze dziekco urodzilam majac 16 lat.Drugie majac 18, trzecie gdy mialam niecale 20.Reszta dzieci leciala mniej wiecej po roku.A teraz mam 25 i jestem z 7 dzieckiem w ciazy.Z moim pierwszym partnerem żylam krotko 2 lata imialam z nim dwoje dzieci, nie zabezpieczalismy sie i on caly czas spuszczal sie w cipce.Z drugim partnerem uzywalismy kalendarzyka ale i to nie pomoglo wiec gdy urodzilam 5 dziecko odeszedl,bo o dziwo powiedzial, ze jestem juz rozjechana od tych porodow,nie mam pojecia o co mu chodzilo.Z moim obecnym partnerem ma 1 dziecko i teraz obecnie znowu jestem w 12 tyogdniu ciazy, biorę tabletki globulkowe,bo nie chcialo mi sie isc do gina po recepte,wlasciwie bralam przed zajsciem w ciaze.Prosze dziewczyny doradzcie jak zdrowo uprawiac seks, bo przeciez zanim skoncze 30 to bede miala juz chyba 10 dzieci!!!!!!!!!!!!!!

Gość prowo beznadziejna
ale musi ci sie nudzic skoro piszesz taki dlugi post ktory wiadomo-jest prowokacja masz 13 lat i wakacje?

Gość LiyahHaughtonnnn
tiaa wakacje, dzieciom sie nudzi :o

nie mam 25 lat i jestem w pracy

naprawde chyba ten temat zalozylo jakies dziecko. sorry ale wydaje mi sie ze kazdy glupi wie do czego sluza prezerwatywy. tak bez niczego zmieniasz sobie kolesi i robisz kolejne dzieciaki? no kurde zal. wez pomysl co wgl piszesz i jak bezsensownie.

Masz 25 lat,7 dzieci i niechciało Ci się iść do gina po tabletki?gdzie TY masz rozum,aż wierzyc sie nie chce.

nie prosilam przeciez o glupie komentarze tylko o powiedzenie mi jak sie mam zabezpieczac zeby znowu nie zaciazac

Gość popijaffffka
zaszyj pipke i kochajcie sie analnie :D

najlepiej to daj sobie spokój już z seksem aż do menopauzy :-D

Gość wredna malpa25
aniołkÓw

Gość aaa wiesz...
Zostań les.