Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowa201

SCHIZY?!

Polecane posty

Gość kolorowa201

Kobietki mam pytanie, czy można sobie wmówić wszystkie objawy ciąży(mdłości, bóle piersi i brzucha, senność, problemy z wydalaniem,bóle głowy, mniejszy apetyt)??? Na dodatek jestem mocno przeziębiona i mam gorączkę. Czy nasza psychika aż tak może wpłynac na nasz organizm? Miałam normalny okres a po tym jak mi sie skonczyl widze u siebie wszystkie objawy ciązowe!!! wiem ze muszę zrobić test ale proszę piszcie co o tym sądzicie!!! :) Dodam, ze jestem ok. 4 tygodnie po stosunku!!!

Gość onatemuwinna
mozna wplynąc .. "zaburzenia pod postacia somatyczna. polega to na tym ze jakies problemy ktore nie daja nam spokoju sa na tyle przerazajace ze wypiera sie je sie ze swiadomosci, ale w zastepstwie pojawiaja sie wlasnie objawy pod postacia somatyczna.np.bol glowy, nudnosci...typowe dla ciazy." mialas normalny okres itd. nie jestes w ciazy... ps. nawet nie wiesz jak bym ja sie cieszyla jakbym miala okres!!!!!!!spoznia mi sie juz tydzien...a ja zadnych objawow nie mam ani na ciaze ani na okres!!

Gość kolorowa201
Dostaniesz, może stres wszystko opóźnia! Na dodatek ta pogoda, przez uoały tez moze sie spóźniać. Właśnie ja w ogóle bym nie panikowała gdyby nie te dziwne zmiany w organizmie, te "objawy" bo ponad tydzień po stosunku dostałam dosc obfity okres wiec wszystko wydawalo sie w porządku a teraz to wszystko !!! :/