Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffffffffffuuuuuuuu

Jestem fanem postów autora komiczne.

Polecane posty

e tam fircyku :P ja po prostu z galanterią staram się zabawiać miłe panie... niektóre potrzebują do tego ostrego sporu, inne dowcipu, jeszcze inne złośliwości - dla każdego coś miłego ;)

ładnie podsumowane... :) ale ja nie z tych... gdybym miał tak ściemniać, ukrywać się, kręcić.. mnie się po prostu nie chciałoby... gdybym miał tak robić, zostałbym singlem i miał po prostu kilka lasek na zasadzie luźnej znajomości

Smieszne jest to,ze jesli facet inteligentnie pisze to zaraz wyobrazamy sobie, ze jest przystojny, wysoki i bardzo meski ;) Ogladalam kiedys program, gdzie sprawdzano jak meski glos dziala na kobiety i jakim facetom przypisuja dany glos kobiety. Wiadomo,ze niski glos to facet meski i pewnie przystojny, nijaki glos to nijaki facet etc. Facet majacy taki glos, ze ciarki przechodzily po plecach okazal sie okropnym spaslakiem. Takze teeeeeego...

pani gosia działa mi na nerwy, nieziemsko wręcz.. jest drażniąca, z wyglądu wredna przepraszam komiczne dla Ciebie bede łagodna jak owieczka... 👄

frustratka? gosiu wszedzie swoje 3 gr musisz wcisnąć? poza tym nie chciałabym, żeby komiczne stawiał na równi ( albo chociaz porównywal) mnie i g... :)

Ja wszedzie musze wcisnac swoje 3gr bo inaczej jestem chora! A do szpitala isc nie chce :O A kto Cie porownywac do mnie bedzie?? Nie cenisz sie troszke za wysoko? :D:D:D:D:D:D

Gość piczkaxxxxxxxxx
miss ohajo w stopce to twoja fota?

piczka sie spytala o Twoja fote. Przypomnialo mi sie cos. Nie lubie Cie od momentu, kiedy probowalas wmowic, ze wygladasz jak Monica. Zal mi Cie ;) (((((:classic_cool:)))))

Gość piczkaxxxxxxxxx
gosia , to jej fota?

Gość piczkaxxxxxxxxx
tak urwalam sie z choinki :P nie znam takich niesławnych aktorek :P myslalam ze to ona i ze potwierdzil sie stereotyp o pieknej i pustej idiotce:D

Gość kk..
komiczne-- jestes facetem napisz czy t pomimo, ze masz swoja kobietę zerkasz ukradkiem na inne? i czy mowisz czasem swojej kobiecie, ze np ładną ma kuzynkę, siostrę lub kolezankę? pytam bo nie wiem czy to jest normalne u mężczyzn czy powinnam to tępić u swojego bo właśnie czasem tak się zachowuje pomimo, ze prawi mi ciągle komplementy no i oczywiscie kocha

Gość wezwanie
komiczne wracaj na forum!!!