Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MisiiaAAA ;*

Głodówka od jutra !!! Kto się przyłączy ?!

Polecane posty

Jestem nowa na tym forum więc na początek witam was wszystkich dążących do idealnej chudej sylwetki..Zaczynam głodówke od jutra i szukam dziewczyn które również chcą schudnąć. Razem nam będzie raźniej . Więc laski, przyłączajcie się!! ;) Będziemy się wzajemnie motywować i nie damy się głodowi.Po wakacjach wrócimy chudziutkie, przynajmniej ja tak zamierzam. Chce na tej głodówce wytrzymać jak najdłużej aby schudnąć jak na początek to mnie zadowoli 3 kg mniej czyli do 57. Potem jak już to osiągnę to zamierzam przedłużyć głodówke aż schudnę tak do 50/53kg i już więcej nie chce tylko potem utrzymać tę wagę ;******** Wsparcie jak najbardziej się przyda. Ja też oczywiście bd was wspierać i razem nam się tym razem uda. 3majcie się kochane i powodzenia. P.S. przyłączać się do głodówki. będziemy chudły razem a tak jest lepiej niż samemu. Piszcie o swoich sukcesach wagowych,czy ten dzień było wam łatwo czy też trudno przetrwać bez jedzenia,i ogólnie o wszystkim co jest związane z tym tematem i z głodówkami! <3 <3 *.* ^.^ :DD

Nikt nie jest chętny ??? Jeśli już taki temat był to sorry ale nowa jestem i nie chciało mi się szukać <3 PZDR ! ;***** ;P

Gość misshaaa90
TO ja się przyłącze :) Tez od jutra:)

misshaaa90 TO super że nie jestem sama! Ile chcesz schudnąć ? ja tak z 7 kg ale jakby się nie dało to zadowoli mnie od 3 do 5 kg . buziaki ;*

Gość Andreeea
ja tez ;) a bedziesz wchodzic na ten temat? bo mnie musi ktoś pilnować i podtrzymywać ... od jutra chce zacząć i dużo chodzić..

Gość rozsadna
hej:* dziewczyny to bez sensu. Glodowka to b. zly pomysl. Kiedys tez myslalam ze to skuteczne ale niestety to nie przynosi rezultatow. Odchudzam sie od tygodnia i juz schudlam prawie 2kg. powoli ale skutecznie. biegam, pije duzo wody i herbaty zielonej a przede wszystkim JEM! im czesciej tym lepiej( 4-5 posilkow)- oczywiscie lekkich... wole poczekac na spadek wagi niz miec od razu efekt jo-jo. To jest Wasz wybor ale na prawde wystarczy zmienic kilka nawykow i bedziecie b. szczuple! ;D trzymam kciuki

Gość Andreeea
autorko czyli ważysz 60kg,a przy jakim wzroście? ja mam 173cm i waże 57kg:O przytyłam w te wakacje:O co się dziwić...impreza to i piwo się pije,pizze,frytki itp. Chce schudnąc do 50kg .. bardzo chce:(

Gość Andreeea
rozsądna-przykro mi ,ale z tego co napisałaś nigdy przenigdy nie będziesz super chuda.. bedziesz po prostu szczupła,taka to i ja jestem ... a jednak chce czegoś więcej.. efekt jo-jo będzie tylko wtedy jesli rzuce się za żarcie,a nie bede stopniowo wracać do normalnego żywienia.. z tego co mi wiadomo po takiej głodówce nie ma się juz potem takiej ochoty na śmieciowe żarcie..

Gość rozsadna
nie chce was demotywowac, bo fajnie ze chcecie dbac o swoja linie , ale pamietajcie tez o swoim zdrowiu. Fajnie jest chudnac i nie przybierac na wadze. A nie pozniej sie na cos skusicie i od razu waga w gore. Przemyslcie to :*

Gość misshaaa90
Ja mam do schudnięcia jakies 3-4 kg :) a pod koniec sierpnia idę na wesele więc muszę dobrze wyglądać:P

Gość Andreeea
;) a no widzisz.. to właśnie w tym momencie pije moją ostatnią herbate z miodem w tym tyg. ..ale nie wiem czy dam rade:O strasznie się męczę ..

Gość rozsadna
ja nie chce byc jakas bardzo chuda bo to tez pieknie nie wyglada. Glodowka wg mnie jest bez sensu przede wszystkim z tego powodu, ze nie dostarczamy witamin, cennych skladnikow. Bierzcie przynajmniej jakies witaminy

Gość rozsadna
pijcie duzo!

Andreeea BĘDZIESZ mogła pić herbatki tylko zielone i bez miodu. Ja nie wiem jak wytrzymam bez słodyczy ;( Bardzo mnie zawsze kuszą i to właśnie przez nie przerywam diety ;((

Gość rozsadna
ja tez uwielbiam slodycze;d ale jem chrom i pomaga . kup oplaca sie naprawde. polecam

Gość Andreeea
a mnie kuszą takie rzeczyjak pierogi,tosty,sery itp:((

jutro od rana jak tylko wstane to jade wyłącznie na wodzie i nic do ust nie wezme. Miałam już wczoraj zacząć moją głodówke i wczoraj nic nie jadłam, kompletnie nic tylko wode piłam i dzisiaj miałam kontynuować ale znów skusiłam się na słodką bułeczkę. Mama zawsze kupuje słodycze bo one je uwielbia a ja jak widze to też je jem bo to taka pokusa że masakra a potem jestem zła na siebie ;( Muszę się trzymać ale nie wiem czy dam rade ;(

Gość Może jest tranwestytą
MisiiaAAA ;* możesz przestać w każdym poście napierdalać tymi pokemonastymi minami ? Przecież tego się czytać nie da . Ile ty masz lat ? 4 .

Gość Andreeea
dobra;D damy rade to do jutra ! ja sie odezwe czy sie trzymam:))

HEJ! Mi jak narazie idzie dobrze ale jest dopiero po 11 więc zobaczymy jak bd dalej szło. Mama kupiła dzisiaj rano pączki ale ja tylko je zobaczyłam, powąchałam i odłożyłam na miejsce! Tym razem się nie poddam, o nie. A wy jak dajecie rade ?

Gość Andreeea
ja jestem zła na siebie;/ nie wiem co mi sie stało,ale wstałam o 5:00 i wzięłam 5małych śliwek .. i co teraz? musze od jutra zaczynać,czy jak?

Gość ja tam wole post
post o chlebie i wodzie

Gość Andreeea
nie wiem co mam teraz robić i czy w ogole zaczynac ta glodówke;/ bo w sobote wieczorem wyjezdzam do rodziny,a tam mi ciotka z jedzeniem nie odpuści .. ale kurcze mam 18lat chyba odpowiadam za siebie .. nie musze jeść tego co ona gotuje...:O juz nie wiem co robić,bo się załamałam tymi śliwkami!:/

Gość misshaaa90
czesc dziewczyny :) JA tez od dzisiaj zaczęłam i jest dobrze od samego rana tylko woda ;] dam radę :)

Gość Andreeea
dobra ja się poddaje... bede jeść zdrowo i 5 posiłków dziennie małych już trudno... nie chce się męczyć i marnować młodości ... chcialabym być super chuda,zeby mi obojczyk było widać(podoba mi sie to) ale teraz też nie jest źle.. i tak na mnie patyk mówią