Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gagaaa

plamienie w 9d.c.

Polecane posty

Gość gagaaa

mam pytanie. czytalam na roznych fora wypoiwedzi, ale nigdzie nie znalazlam nic na ten temat. mam cykle 30-33 dniowe (najczesciej 32). poprzedni cykl trwal 30 dni. wiem mnije wiecej kiedy byla owu (testy owu). w tym cyklu bylo przytulanko w 5 dniu potem w 9 maialm lekkie plamienie i bole podbrzusza (zaczely sie tego dnia). plamienie bylo czerwone, b.skape. potem w sobote (12dc) zaobserwowlam troche sluzu plodnego, kotry jest do tej pory (aczkiolwiek dzis wieczorkiem troche bardzije metny). szyjka od kilku dni otwarka - tak mi sie przynajmniej wydaje. w kadzym razie wsob. - 12 dnia cyklu zrobilam test owu - wynik negatywny. w niedziele kolejne plamienie...w pon.rano wydawalo mi sie ze sluzu plodnego juz nie ma, ale wieczorem znow byl. we wtorek - 15 dzien cyklu- znow przytulanko. wieczorem czulam jakies klucia w podbrzuszu. dzis rano sluz byl plodny...wieczorkiem juz mniej. a moje pyt. co to za plamienie?? niestety nie mierze temp. wiec nie wiem kiedy dokladnie mam owu, ale watpie aby 9 dnia cyklu

Gość gagaaa
nikt nie moze mi pomoc?? jestem teraz za granica...w PL bede za jakis czas, wiec musz epoczekac na wizyte u lekarza :/ a martwie sie. mieslimy zaczac starania o dzidziusia...

Gość martynaaaaaaa
ja miała to samo w tym cyklu, nie mam pojecia co to bylo

Gość gagaaa
a to plamienie moze wystapic na kilka dni przed owu?? (bo owu piwnnam miec teraz). wszedzie pisza, ze wystepuje w czasie bliskim owu - myslam ze 1dzien przed. nie obserwowalam swpoich poprzednich cykli, nigdy tez nie zdafrzylo mi sie zadne plamienie poza implantacyjnym podczas poprzedniej ciazy (zaszlam w 14dc plamien ie wystapilook.tyg. przed kolejna miesiaczka, kotra sie nie pojawila :) ).mamy synka teraz staramy sie o druga dzidzie :) a sluz dzis rano byl rozciagliwy ale bialy - nie wiem co to oznacza. temp. 36,7 ale wczensiej nie mierzylam, wiec ciezko pow. czy byl skok czy nie

Gość martynaaaaaaa
ja mam tez ponad 30-sto dniowe cykle, w 9 dc nie mogło to byc plamienie okoloowulacyjne, bo owulacja wystepuje 12-16 dni przed okresem, czyli sporo dalej