Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani pomyłka

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość Pani pomyłka

Mam straszny problem nie wiem już co ze sobą zrobić. 13/14 dzień cyklu a ja popłynęłam i niestety razem z moim partnerem zapomnieliśmy się. Niestety gumka się zsunęła i kontynuowaliśmy bez niej, na całe szczęście nie skończył we mnie. Choć i tak strasznie się boję, mam 20 lat, studiuję, mam rygorystycznych rodziców, na dodatek nie kocham tego chłopaka ani on mnie, teraz wyjechał za granicę...Nie jestem gotowa na dziecko. Cały czas myślę, że przecież od płynu ejakulacyjnego nie zachodzi się w ciążę, ale już sama nie wiem... Choć to dopiero 25 dzień cyklu wciąż zerkam na brzuch i WIEM, że się powiększa, choć być może to przed zbliżającą się miesiączką...Dzisiaj zmierzyłam temperaturę 36.9. Ja już nie wiem, miewam różne cykle, 28 33 31 dni...Więc nie mogę określić kiedy dokładnie mam owulację, choć tego dnia mój śluz wskazywał płodność. Proszę uspokójcie mnie troszkę albo nie wiem... Poza tym mam wilczy apetyt również jak przed okresem, ale przeraża mnie szybkość rosnącego brzucha... Choć przyznam się dużo jem właśnie teraz. Help!

Gość thaisse80
W dniu spodziewanej miesiaczki zrob test sikanca i wtedy sie okaze. Na poczatku ciazy brzucha nie widac prawdopodobnie powieksza ci sie od jedzenia, a jedzenie jest pewnie wynikiem stresu.

Gość Pani pomyłka
Ale właśnie ja nie wiem kiedy mam dostać miesiączkę, ponieważ mam różne cykle. Duża szansa, że jestem w ciąży? Osoby z którymi na ten temat rozmawiam mówią, że nie, ale one mnie znają, wiedzą że nie jestem gotowa...

Gość thaisse80
Ciezko powiedziec czy zaszlas czy nie. Poza tym moga byc tez rozne objawy, ja np jako objaw odwrotnie nie jadlam prawie nic, zle reagowalam na zapachy, w 1 trymestrze to nawet schudlam (choc brzuch szybko zaczal byc zauwazalny). Jezeli masz cykle 30 czy 31 dni to zrob test w okolicah dni w ktorych moglabys dostac okres. Mozesz tez zrobic badanie krwi na bete. ono da ci stuprocentowa pewnosc.

Gość Pani pomyłka
Oczekiwałam raczej wypowiedzi, że nie jestem:( kurka....

Gość thaisse80
Jak nie skonczyl w tobie to jest szansa ze nie zaszlas ale nikt tu wrozka nie jest.