Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakreconazosia

Cholera... Egzamin na prawko:/

Polecane posty

Dzisiaj mam poprawkę na testach... Boję się że znów nie zdam:( Niby się uczyłam ale nerwy robią swoje... Już mi tak nie zależy żeby zdać ta jazdę tylko chociaż testy:) Jak ostatnio byłam bo była też taka dziewczyna co już czwarty raz zdawała i znów nie zdała tych testów...

testy to nic w porownaniu z jazda trzeba na logike nie na pamiec

ja też mam niedługo egzamin ... Mój pierwszy ahh A wydawałoby się że testy to tylko formalność. wystarczy zakuć i zdać.. A jednak nerwy robią swoje. Mam nadzieję , że ja jakoś się opanuję i zdam te je***ane testy ;/ Wiem , że to co powiem zabrzmi banalnie ale musisz wziąć się w garść i uspokoić nerwy. Wypij sobie jakąś meliskę przed egz. Idź z pozytywnym nastawieniem . Ktoś mi kiedyś powiedział że pozytywne nastawienie to połowa sukcesu. kurdęę... ja się tu mądrze , udzielam rad a ciekawe z jakim nastawieniem sama pójdę ;// w każdym bądź razie bede kochana 3mac za ciebie kciuki. Napis zkoniecznie jak Ci poszło. i pamiętaj GRUNT TO SPOKÓJ I OPANOWANIE!! nerwy i stres to zły doradzca

nie uczcie się testów na pamięc! Ja tylko raz dzien przed egzaminem przerobiłam na komutezrze WSZYSTKIE TESTY A KAZDEGO DZIAŁU PO KOLEI.I następnego dnia zdałam bezbłednie:)

Do PaannyEm Dzięki:) Postaram się być opanowaną:) Ostatnim razem jak byłam zdawać to się w ogóle nie stresowałam... Może dlatego się denerwuję że to już drugi raz...:)

Ja się ich nie uczyłam na pamięć bo wiem że tak można szybko oblać:) Bo są niby takie same pytania tylko inaczej sformułowane i troszkę przerobione odpowiedzi...

No racja , że te uczenie na pamięć to bez sensu jest. Ja na pamiec nauczyłam się tylko niektórych pytan których nie mogłam w żaden inny sposób przyswoić ;D zakreconazosia uwierz w siebie. Przecież znasz wszystkie pytania , nic Cię nie zaskoczy. Dasz radę ;) Wyobrażam sobie co przeżywasz.. może niedługo ja się zgłoszę do Cb po radę , bo czeka mnie ten sam stres he ;D

Te testy to takie badziewie ze tego trzeba sie na pamięc uczyc. Ja teraz z tych testów nie pamietam nic a ma to mi pomóc w jeżdzie:O ludzie:O

Gość izabelka www.com
ja zdawałam dwukrotnie testy ponieważ pierwsze mi termin minął, nie uczcie się na pamięć, to jest głupota, trzeba pomału czytać wszystko sobie wyobrażać i spokojnie do tego podejść, to fakt jazda jest dużo gorsza, jak się uda jakiś egzaminator nie teges, to i tak oblejesz choć byś umiała wszystko na glanc.ja zdawałam 9razy prawo jazdy i w końcu się udało.

Gość ja na poczatku
analizowalam kazde pytanie, ale szukajac odpowiedzi na pytania czesto mialam inne odpowiedzi niz w tych testach (do tej pory nie wiem dlaczego, odpowiadalam na nie z kodeksem), wiec stwierdzilam ze ucze sie tego na pamiec :)