Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkvmfdvlkf

plamienia

Polecane posty

Gość lkvmfdvlkf

witam,jestem w piatym tc.dopiero co sie o tym dowiedzialam.dzis rano sie zaniepokoilam,w nocy bolal mnie brzuch jak na @,no i w pachwinach mialam takie dziwne odczucie.rano po wstaniu z lozka polecialo mi troche przezroczystego, wodnistego sluzu, jednorazowo.a po paru minutach taki sam wodnisty sluz ale jakby zółtawy i na bieliznie zostaly mi 2 brazowe plamki wielkosci kilku mm.mam sie niepokoic?to moja 1 ciaza :(

Gość lkvmfdvlkf
podnosze i prosze o rade

kazde plamienie w ciazy powinno byc skonsultowane z lekarzem. We wczesnym etapie ciazy moze byc spowodowane zagniezdzaniem ale rowniez rozpoczynajacym sie poronieniem. Takze sio do lekarza:) i powodzenia zycze

Gość gryczka
Dokładnie w 5tc miałam lekkie bóle i beżowe plamienie przez jeden dzień. Pojechałam na wszelki wypadek na izbę przyjęć, tam sprawdzili, czy ciąża nie jest pozamaciczna i kazali dalej przyjmować luteinę (brałam ją już przed zajściem i wiedziałam i tak, że nie powinnam odstawiać) oraz pooszczędzać się. Teraz jestem w 24 tygodniu:-) Każde plamienie w ciąży należy skonsultować z lekarzem. Może nie być niczym groźnym, a może być oznaką rozpoczynającego się poronienia, które czasem można powstrzymać.

witaj :D ja jestem w 3 tygodniu ciązy i tez plamiłam, poszłam do lekarza i powiedział, że ciąza jest zagrożona, lezałam 2 di w szpitalu na baaniach, dali mi jakies leki, na podtrzymanie chyba, i rozkurczowe bo tez mnie bolal brzuch, po wyjsciu ze szpitala lekarz pozwolil mi pracowac i chodzic ale mam sie oszczedzac, to tez moja 1 ciaza wiec sie przestraszylam, mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok, ja plamilam na brazowo. nie wiele ala plamilam. po dniu brania lekow plamienie bardzo sie zmiejszylo, kilka kropoelek poleci, ale uwazam na siebie, dzie dzwigam itp :D idz do lekarza nie ma co bo mowia ze plaminie w ciazy to u niektorych norlamne ale lepiej sie zbadac :D