Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamawiktorkowa159

tort na pierwsze urodziny synka

Polecane posty

Gość mamawiktorkowa159

Pomóżcie....

Gość mamawiktorkowa159
OMG!!! Ależ wy jesteście tępe!!!!!! chciałabym zrobić jakiś biszkopt z galaretka i sama nie wiem co jeszcze... Oczywiście, że moje dziecko będzie jadło swój pierwszy tort. Nie mówię tutaj o zajadaniu się bo mojemu niejadkowi to raczej nie grozi, chodzi tylko o to żeby mógł spróbować. Wolę sama coś upichcić bo gotowego bałabym się mu dać.

Gość zosssska
wiśnia tak dziecko zje kawałek trou i odrazu cukrzycy dostanie, ty tak na powaznie to napisałaś???

Gość zosssska
ja zamawiam w mojej sprawdzonej cukierni, maja super wyroby, wiadomo ze dziecko troszke poprubuje przeciez nie zje całego....

przecież wiadomo, że takei torty są bardziej dla gości niż dla malucha, dajcie już spokój, mi mama zawsze kupowała torta i ja tez tak będę robiła dla swoich dzieci (nie mam aż takich zdolności kulinarnych do zdobienia i biszkopt zawsze siada :() ale jak czujesz się na siłach, to czemu nie, upiecz jakiś tort na biszkopcie

Gość diabełkowa007
Nie przejmuj sie tutaj standard jakiego tematu nie zalozysz to Cie zjada na maxa, Wiadomo ze roczniaczek nie zje nawet kawalka tortu tylko go sprobuje i mu to wystarczy. Ale na szczescie są jeszcze mili ludzie :):) ktorzy pomoga:D

Gość ale po co robic
dzieciarowi 1sze urodziny, z ktorych i tak nic nie wyniesie. tylko robota dla matki i problem dla gosci co kupic i siedziec na dretwych urodzinach i podniecac sie bo dzieciar tortu sprobowal...

po to, aby spotkać się z rodziną, bo nigdy nie ma czasu :P dziecko może nie zapamieta, ale rodzice i goście tak, to okazja do świętowania, dzielenia się swoją radością z powodu dziecka z innymi

Gość Aniol z piekla rodem82
jak ktoś mówi o dziecku "dzieciar" to nie ma nawet o czym dyskutować

Gość pytająca mamusia
upiecz biszkopt, zrób krem z jajek, masła i owoców sezonowych, teraz są jagody pycha polecam :) ja zrobiłam taki tort ale z truskawkami w kształcie motylka, przełożyłam tym kremem i udekorowałam owocami, mały zjadł pół kawałka a goście reszte co do okruszka

Gość pytająca mamusia
jak będziesz chciała przepis to odkopie i wkleje, daj znać

Gość pietruszka_ona
poproszę o przepis:) nie mam zbyt wielkich zdolności kulinarnych ale to przecież roczek mojego jedynaka:) :) :) Nie rozumiem dlaczego niektórych dziwi że chcę zrobić tort dla rocznego dziecka, taki żeby sam mógł skosztować? to specjalna okazja i tylko właśnie dlatego tort ma być lekki i nie zaszkodzić naszemu roczniakowi. Urodzinki odbędą się w najbliższym gronie (tzn ja z mężem i chrzestni). rodzina mieszka daleko i nie mamy zamiaru robić wielkiej imprezy.