Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olidi

jak usunąc przeprzyki słoneczne z dekoldu???

Polecane posty

Gość olidi

dziewczyny czy jest na nie jakis sposob niestety egzotyczne slonce dalo mi sie we znaki i wyskoczyly mi pieprzyki na dekoldzie okropnie mnie draznia czy mozna cos z nimi zrobic :(

Gość po pierwsze.................
to kup sobie slownik ortografuczny idiotko! debilko i kretynko w jednym!!!!!!!!!!!!!!!!! Mowi sie DEKOLT!!!! a nie dekold,i sobie raz na cale zycie pustaku zapamietaj!

Gość u dermatologa
peelingi chemiczne ewentualnie naświetlanie IPL czyli usuwanie fotostarzenia no i n aprzyszłość filtry 50 + uważaj na hormony w tabletkach bo przy tabsach nasila się skłonność do przebrawień, czasem też to wynik zaburzeń wątroby, zrób tzw próby wątrobowe

Gość olidi
a takie naświetlanie IPL to drogi zabieg?

Gość czarnystefan
Są tylko dwie metody: -użycie noża (trzeba po prostu wyciąć na chama) -spust albo lepiej oddanie kału na klatkę piersiową Ciągnięcie druta też nie zaszkodzi.

Gość czarnystefan
KUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAĆ JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PPPPPPIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRDDDDDDDDDDDDDDDOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ TATA CI WCHODZIŁ DO WANNY? PISZĘ SIĘ DEKOLT DO CHUJA WAFLA KUURWAA!!!!!!!!!!!!!!!