Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość borelia

Diagnoza i leczenie boreliozy - Białystok

Polecane posty

Gość borelia

Jakie są wasze opinie na temat białostockich lekarzy leczących boreliozę, kogo możecie polecić? Gdzie najlepiej wykonać test na boreliozę?. Mam podejrzenie tej okropnej choroby. Jestem przerażona. Kocham przyrodę, lasy, a teraz boje się chodzić na lasu...

Nie ma co wpadac w panike. Szkoda odmawiac sobie spacerow po lesie, bo kleszcze tak na prawde są wszedzie jak się ma pecha to na trawie obok domu można kleszcza złapać - po mnie lazily dwa w trakcie grilla u przyjaciol, a oni mieszkaja tuz pod miastem i nawet nie maja drzew w ogrodzie :/ Co do badania krwi na borelioze, to opinie są roznie, ogólnie takie ze niewiele jest ono warte., a ważniejsze są objawy. Mój wójek na borelioze robił sobie nie badanie krwi tylko taki specjalny test w gabinecie na pogodnej. Wiem ze był zadowolony z badania i z kuracji jaka mu przygotowali, ale wiecej to niestety nic nie napisze, jakby ktos był zainteresowany to mogę wójka podpytać, a sporo informacji o chorobie i o tym tescie jest na ich stronie http://darlife.pl/borelioza Myśle ze borelioza to choroba jak kazda inna rozwija się jak organizm jest osłabiony. Na pewno warto organizm wzmocnic i się nie załamywać. Mój wójek bierze jakis ziołowy preparat, nie ma zadnych objawów choroby i dobrze sie czuje, a wiadomo ze kleszcz go tym paskudztwem zaraził.

Gość Innesia27
Proszę, podpytaj wujka. Proszę o kontakt, szukam skutecznego leczenia w Białymstoku, mam ostrą boreliozę. Kontakt: mniegier@o2.pl

Gość Geralt4
Jak miałem boreliozę to kupiłem sobie specjalne urządzenie medyczne ze strony http://140longlife.eu/brt-stymulator-homeostazy. Usunęło bakterie już po kilku użyciach. Wziąłem na raty, do tego sobie jeszcze dokupiłem pakiet badań w centrum medycznym dr Volla.

Gość gość
Mam dobre doświadczenia z Futura Medica, leczę się u nich od jakiegoś czasu z alergii i są efekty. W końcu jak przychodzi sezon pylenia to mogę swobodnie wyjść na świeże powietrze, na spacer i się nie duszę, nie puchną mi oczy tak jak to było wcześniej gdy trawy zaczynały pylenie.