Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cudowna_Wenus1111

błąd w przelewie do Urzedu Skarbowego

Polecane posty

chce zrealizowac przelew do urzedu skarbowego.. probwalam to zrobic na poczcie 2 razy ale w SYMBOL FORMULARZA mam wpisane PIT-8 co na poczcie na wchodzilo pisalo ze to jset bledny symbol... dzwonie do ksiegowej a ta sie upiera ze powinno wejsc.. to moj narzeczony poszedl na pcozte i dupa! dzwonimy do ksiegowej " to niech panstwo przeleja z konta na konto rpzez internet... " wchodze w specjalne przelewy do Urzedów Skarbowych... wpisuje w symbolu PIT-8 i dalej wyskakuje blad w symbolu ! jak tej księgowej nie porąbać! mam jeszczde 3 dni na przeslanie tych pieniedzy a nie bede spejclanie jezdzic do urzedu bo mi nie po drodze!:/ co ejst z tym nie tak mieliscie takie sytuacje? a moze jakas ksiegowa tu jest?

Gość a nie ma jakiejś literki do
tego PiT8? Bo widzę, ze jest jakieś a,b,c...

Gość a nie ma jakiejś literki do
albo zadzwoń do US i spytaj po prostu

Gość myślę, że błędnie
wpisujesz "okres" a nie symbol np. za lipiec - okres - będzie w formacie : 10M07 - dwie cyfry roku , M- za miesiąc, 07 (lipiec na przykład ) - sprawdź !

mopim zdaniem ksiegowa powinna wszytsko wiedziec.. babki na poczcie tez nie pierwszy raz to robią.. :/ jak z nimi gadalam to mowie ze zawsze było samo PIT.. bo z cyframi nie wchodzi .. więm ze jest A B C .. ale ksiegowa mowi ze samo pit-8 ... a najlepze jest to ze ja nie wiem za co to tak naprawde jest .. bo mialam z 20 tych przelewow.. więc nie zapytam się o coś.. co nie wiem czego tyczy.. :/ ale bede sie musaila tam przejechac.. no trudno

Gość myślę, że błędnie
no to nie wiem:( robię setki przelewów netem do U.S - z pko bp i w polu typ formularza wpisuje PIT- 8 i leci........albo - szkoda tam lecieć - zadzwoń . Sprawdź jeszcze nr konta do US !!!

na poczcie wysakkwialo ze pit-8 ejst blednym symbolem.. i mi to samo wyskakuje :/ ze pit-8 to bledny symbol.. nie mam sily już.. ja pojade do ksiegowej i tak musze zawiesc jej papiery.. każe jej zalatwiac to ona powinna mi dać gotowe przelewy za to jej place.. :/ tymczasem wszytsko sie zle.. zle wpisuje nazwiska, zle adresy.. wszytsko źle juz sil z nia nie mam... od miesiaca coś c nią nie tak :/