Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meszugene

Wmontowano tablice przed palacem

Polecane posty

Gość meszugene

mohery juz zwierają szeregi, zeby nie zabrali im tych listewek sprzed palacu :D 🖐️))

Dla nich to i tak będzie za mało. Tablica będzie nieodpowiednich rozmiarów, w niezbyt widocznym miejscu, napis będzie za skromny, nieoddający szacunku itd. :o

Gość meszugene
to bylo oczywiste ale do uja kto rzadzi w tym kraju paru psycholi kaczynski z rydzykiem czy PO i Komorowski? rozpedzic te holote siłą tam juz nieźle śmierdzi :o

Czegokolwiek się nie zrobi, to Kaczyński i tak wszystko odwróci, zeby tylko wyszło jaki to on jest pokrzywdzony, jak PO źle rządzi, jakiego mamy beznadziejnego prezydenta :o Dajcie czas sie wykazac, potem oceniajcie.

Gość meszugene
ten co sie tak wydzierał hanba hanba ledwo potrafi uzasadnic dlaczego tak krzyczał niepiśmienna holota :D

Gość zolo ddduu
stul pysk meszugene, bo przechdzajacy sie tam zwolennicy PO sa jeszcze "lepsi", 3 dni temu dał pokaz niejaki Zbigniew S.- kryminalista, gwałciciel, narkoman i dziwkarz, prowadzał się z panienką jego pokroju tylko zobacz...... http://niezalezna.pl/photos/433fa8275faae6b432061832312229fb.jpg oto elektorat PO, kurwy, pijacy, narkomani, złodzieje, gwałciciele :D:D:D hahaha

Gość zolo ddduu
zapomniałem: w dodatku szantażysta, odsiedział 9 lat w kiciu hahaha:D:D

Gość zolo ddduu
no odszczeknij coś pieniaczko :D:D:D

Gość no ale i tak jest...
zle!!! teraz mowia ze tablica to "na odczepnego"!! nie wiem czego ci ludzie jeszcze oczekuja???!!!

jesli kiedys zgine w katastrofie samalotu to ja TEZ CHCE BYC POCHOWANA NA WAWELU I MIEC TABLICE POD PALACEM a jak!! oni maja t ja tez chce :P co ja gorsza od nich jestem ??

Gość zolo ddduu
ty nie jestes prezydentem ani żadną inną ważną personą, a jedynie plebsem

gdyby sie jakos Polsce zasluzyl to niech sobie lezy gdzie chce , a tak ? Bo mu sie zginelo w katastrofie to nagle swiety czlowiek? nagle taki fantastyczny prezydent ?? nagle pomniki , krzyze , tablice ?? ogarnijcie sie :/ jestescie beznadziejni ... ten czlowiek nie roznil sie NICZYM od zwyklego wiejskiego chlopa .. zreszta wiekszosc chlopow potrafi zachowac sie lepiej , wypowiadac sie lepiej , ma wiecej oleju w gowie i lepiej rzadzila by tym krajem niz kaczynski , komorowski i inni z dupy wzieci prezydenci...on byl poprostu prezydentem , nie wiem jakim cudem , ale byl :/ a teraz .. nawet glupia reklama w okolicy wawelu wisiec nie moze bo wiekie afery , wkrotce imie LECH w Polsce bedzie zakazane .. masakra ...ciemnogrosd...ciemnogrod

Gość zolo ddduu
jestes idiotką podobnego kalibru co meszugene nie trzeba byc swietym, żeby lezeć na Wawelu, poczytaj sobie biografie osób tam zakwaterowanych i puknij sie w łeb, byle mocno

a czy ja napisalam ze musial byc swiety ? to tyy jestes idiota skoro nie umiesz czytac ze zrozumieniem .. kim byl kurwa kaczynski oprcz tego ze byl prezydentem ??CO ON DLA POSLKI ZROBIL ????? no co ??? czym sie tak zasluzyl , ze musieli go na Wawelu pochowac a teraz jeszcze te afery z krzyzem ? gdyby zmarl normalnie to pochowali by go w innym miejscu , ale ze katastrofa , to odrazu sprawa wyglada inaczej .. siedz w tej polsce najlepiej nigdy nigdzie nie wyjezdzaj bo tylko zacofancu wstydu pozagranicami narobisz

Gość maria teresa_
Malinowa masz 15 lat? czy mniej?:o

Gość popieram Malinowa
a mam duzo lat !!

Gość ja tez popieram Malinowa
nie zrobil nic dla Polski, czy Kwaśniewski tez bedzie pochowany na Wawelu?

Gość przypomnijcie sobie co
pomyśleliście sobie, kiedy po raz pierwszy usłyszeliście o pochówku na Wawelu. Czy nie zdawało Wam się że to żart? Nie był to żart i to też nie jest - jak zechcą tam postawić mauzoleum to postawią i nikt im nie podskoczy. Dalej głosujcie na prawicę.

Gość zolo ddduu
na Wawelu jest miejsce dla patriotów!!!!! Kaczyński patriotą był!! a Kwaśniewski?? haha ta czerwona sprzedajna dziwka?? rosyjski agent?? pojebało was do reszty

Gość dla patriotów? buahahahahh
kaczyński był małym nic nie znaczacym prezydentem i sługa brata. Pamiętasz "melduję wykonanie zadania!"? to tak samo wałęsa i kwaśniewski zasługują na wawel 🖐️

Gość zolo ddduu
to nie najlepiej świadczy o tobie Malinowa:o

zolo w takim razie na wawelu powinni chowac WSZYSTKICH ktorzy w czasie wojny o Polske walczyli , skoro bycie patriota to dla Ciebie wystarczajacy argument

Gość zolo ddduu
chyba oczywiste, ze chodzi o osoby, ktore pelnily jakies wazne funkcje nie? o boze, jaka ty tępa jestes:o

hyba oczywiste ze wawel to nie odpowiednie miejsce dla czlowieka , ktory nie przysluzyl sie w zaden sposb dla naszego kraju ..kazdy jeden czlowiek , ktory w czasie wojny walczyl o ten kraj , przelewal krew za Polske jest milion razy wicej wart niz Kaczynski , ale dla ciebie to Bog , bo byl prezydentem i koniec /

Gość a gdzie pochowano innych
prezydentów np. tych z okresu międzywojennego? no gdzie? w krypcie prezydenckiej bazyliki archikatedralnej św. Jana w Warszawie. Czyżby takie towarzystwo śmierdziało kaczuszce J?

na Wawelu spoczywaja m.in Jan III Sobieski, Tadeusz Kościuszko, Józef Piłsudski, Adam Mickiewicz, Juliusz Słowacki a Kaczynski ..to jakies nieporozumienie ...

Gość zolo ddduu
inni prezydenci nie zginęli w zamachu na polski samolot