Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klubo

Męskość a auto

Polecane posty

Gość Klubo

Facet w jakim samochodzie wydaje Wam sie kobietki bardziej męski? Sam posiadam Opla Tigrę i nie uwazam zeby kobiety jakos specjalnie zwracaly uwage na moje wozidlo:)

Gość doświadczona kobieta
Męskość to nie samochód tylko twój bananek w majtkach. Dużego masz?

Gość niunnnnniaaaasexxxy
haha opel tigra :O nienawidze tego auta, takie paskudne male i pokraczne :P

Opel Tigra to pedalska lanserka 😴 Mi się podoba facet na rowerze. Nie musi mieć samochodu "meskiego" chociaż jakis tam volkswagen passat jakis tam model jest fajny i to wszystko co mam do powiedzenia :D

Gość Klubo
Wydaje mi sie, ze jakbym kupil Calibre, to bym mial szansę? kalibra jest duzo wieksza, ma wiecej konikow pod maska i wyglada bardziej sportowo :P I nie mieszkam na wsi

Gość do Klubo
Piszesz, że w aucie są koniki. Twój konik w majtkach jest najlepszym konikiem.

Gość 12345678900987654321
a mnie sie wydawalo ze tigra to raczej kobiece autko.....

Gość Klubo
mieszkam w Wąchocku

Gość Klubo
NIe bede chodzil z tym konikiem na wierzchu, zeby do mnie podeszly :P Dobrym wabikiem jest dobry samochod, moze nei az taki dobry, ale Calibra i Tigra to 2 modele, ktore dzialaja na mnie jak lep na muchy:P

Gość Klubo
mam braki, bardzo rzadko mi stoi

Gość prośba do Klubo
Czy mogę pojeździć na Twoim koniku ?

Gość Klubo
Tigry sie moim wszystkim kolezankom podobaja, wiec stiwerdzilem, ze warto zainwestowac w takie auto. I co, i nic:(

Gość Klubo
A penis 17 cm. Jestem z Gliwic

samochod to nie przedluzenie meskosc to rowniez wizytowka faceta....jak kogos stac na dobre auto to nie jezdzi tigra - nie chodzi mi zeby brac kredyd na dobry samochod po to zeby przyszpanowac ale szanujmy sie stac was na dobre auta to kupujcie i cieszcie sie z ich posiadania - zycie to chwila wiec czemu sobie odbierac przyjemnosci ?

Gość do Klubo
Penis 17 cm. To pewnie używasz go tylko do sikania. Bo taki malutki nie zaspokoi żadnej kobiety.

Gość Klubo
Auto mam od niedawna. A co powiecie o Fordzie puma, bardziej meski?

Gość WAŻNE do Klubo
Ty masz chyba najwyżej 18 lat. Takim małym penisem to się nie chwal.

Gość Klubo
Mam 21 lat. Wiem jakiego mam penisa i ile potrafie dac rozkoszy kobiecie, takze te glupowate docinki sa nie na miejscu. Ford Puma jest tez meski.

o kuva a ja myślałam, ze męskość to odpowiedzialność, odwaga, siła fizyczna, myślenie logiczne, dominacja, sexapil a tu kuva o jakieś auto chodzi :O

Gość Klubo
Tak, zgadzam sie, to wszystko powyzej tez jest meskie, ale co to da, jesli facet jezdzi autobusami i wyczekuje na przystankach?

Gość witabuenocitrin
najbardziej męskie klocki wale rano do muszli mówie wam a oto dowód moja przygoda wstaję rano z łózka i idę prosto do łazienki , a łazienkę mam na parterze domu śpię na górze , a więc wychodze z pokoju zamykam drzwi i schodze w dół schodami na korytarz mijam kuchnie i za rogiem wchodze do łazienki zamykam sie na klucz no i siadam na kiblu wczesniej zdjełem piżamę , i robię kupę cisne kloca bo ciężko idzie prę prę prę unoszęsie znow siadam prę prę i wkońcu mam go wspaniale się uformował kloc poranny łowię go z muszli bo ja kolekcjonuje moje klocki pooranne pakuje na talerzzyk podcieram d**ę i zapie**alam na górę z moim klocem . wpie**alam się do pokoju kładę kloca na pólce z innymi klocami i ide dalej spac bo po ch*j mam wstawac żeby mnie k**wa ktoe wk**wial i napie**alał j**ie to

yhm, a auto szrot, z Niemiec sprowadzony. Niecierpie facetow jezdzacych " na zimny lokiec":O Dumnym powinien byc, ze dom kupil... Webster, a pewnie, ze chwila... ilez ludzi traci zycie dla tej przyjemnosci, bo nie umieja z niej korzystac.. qrde, troche sie zagolopowalam prrrrr

Gość Klubo
Smacznego:) Mam konto na sympatii, zdjecia dalem z autem, opisy, ze to moja druga polowka, ze szukam kogos na zastepstwo. I nic. Wszystkie dziewczyny wypowiadaja sie na ten temat, ze facet z autem, to facet obrotny, wie czego chce, a tu zadna nei napisze nawet. Jakie sa sposoby wyhaczenia dupy na fure :P

zależy jaki ten facet ma ustalony target :D jeśli blachara, to poniżej audi/beemwe und umpaumpa - nie schodzi jeśli normalna zdrowo-zdroworozsądkowa dziołcha, to może nawet na hulajnodze pomykać ;)