Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sie dzieje na tym swie

siedzę na gumtree czytam ogłoszenia i jestem w szoku

Polecane posty

np. taki szczyt bezczelności Jechałaś nocnym 34, wyjazd z centralnego - 00:45. Siadłaś koło mnie, ale byłaś ze swoim chłopakiem. Sytuacja arcytrudna, nie wiedziałem jak Cię zaczepić delikatnie, żebyś nie miała potem kwasów. Wysiadłaś chyba na Gotarda albo Bartłomieja. Niesamowicie śliczna. Spotkajmy się. Bardzo ładnie wyglądasz w tej kurteczce ;-) Tak na marginesie jak ktoś zna najpiękniejszą dziewczynę z okolic ul. Gotarda to niech mi da znać. Ma u mnie nagrodę. Wizyty: 228 hahaha zarywa laske chociaż ma faceta :| no ok ja tez mojego nie kocham ;P Hej:) Napewno wiesz o kogo chodzi:) BYlas z rodzicami i prowadzilas wozek z dzieckiem:) Dzis na Wilenskim o okolo godz 16:20. nie bylas sama dlatego Nie mialem jak podejsc..;/ Jesli to czytasz to fajnie byloby jakbys do mnie napisala:) czekam:) jaka patologia - startować do laski z dzieckiem :!!

kolejna patologia chlopak z dredami z centralnego :o Tyle zapamiętałam :) Wymieniliśmy spojrzenia, mijając się w tunelu, wśród setek ludzi. Szłam ze znajomym... Już wiem, jak wygląda "opakowanie", ale to spojrzenie zachęciło mnie do postawienia pytania o zawartość wnętrza. Aha. Pierwszy raz zamieszczam ogłoszenie w tym dziale :) kolejne pociąg do woodstock 1 wagon Podziel się | drukuj | Zgłoś ogłoszenie Data dodania 11/08/2010 Ostatnio zmieniony 11/08/2010 Adres Warszawa, Polska Pokaż mapę to głupie i pewnie bezcelowe... ale szukam chłopaka z woodstockowego pociągu. śmiałeś się bo nie mogłam odgadnąć hasła w "stickers", ale powiedziałeś, że to z powodu mojej koleżanki, która spała z otwartą buzią. 2 dni później spotkaliśmy się w krwiobusie. robiłeś głupie miny a ja nie wiedziałam kim jesteś i dopiero po fakcie połączyłam obie sytuacje. nad morzem zgubiliśmy aparat i wszystkie zdjęcia z festiwalu więc myślę sobie, że byłoby fajnie gdybyś podzielił się swoimi fotami. odezwij się nawet jeśli nie masz zdjęć ;)

Gość a co to....
dziewczyna z dzieckiem to jakas trendowata????

Gość poison ivy XX
gdzie wy znajdujecie takie ogloszenia? tez bym se poczytala! jak to lkudzie sie parzą w necie