Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kidream

jak wy nie pomożecie to nikt :P

Polecane posty

Gość kidream

hej dziewczyny... jeśli była jakaś powiedzmy "ryzykowna sytuacja" i dziewczyna bała się, ale po 13 dniach od niej w normalnym terminie dostała normalny (6dniowy) okres..., a teraz już 2 dni po terminie i okresu nie ma, choć żadnych ryzykownych nie było (seks owszem, zawsze z zabezpieczeniem i wszystko ok) to dlaczego ta dziewczyna ma schizy ciąży? opisywany przypadek należy do mojej koleżanki, której już żadnym sposobem nie moge uspokoić nie denerwujcie sie na mnie i tak znosze jej humory

Gość zakuta koza
odbywając stosunek zawsze trzeba się liczyć z możliwością ciąży - jeśli bardzo się tego boi niech zastanowi się czy warto... a teraz niech zrobi test ciążowy - zgodnie z informacjami na ulotce - może rozwieje trochę wątpliwości co do jej stanu

Ku.rwa przestraszyłam się, że jesteś moją koleżanką :D Ale ja dziś dostałam okres:P Ale miałam identycznie jak Twoja koleżanka z tym, że ja w tym mies. już nie miałam żadnych stosunków, tylko w zeszłym :D:D:D

Gość kidream
no ale to możliwe, że może być w ciąży? okresy ma regularne.. teraz 2dni po terminie... ale oboje ze swoim facetem są pewni, że wszystko było ok ;-P

Gość paulina 24
Żadne zabezpieczenie nie daje 100% pewności. Jeżeli boi się że jest w ciąży to niech zrobi test ciążowy i będzie po sprawie