Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pralkafrania

jak wyprowadzic faceta z rownowagi

Polecane posty

Gość pralkafrania

Zemsta bedzie za zle traktowanie i musze obmyslec cos szatanskiego. Pomozcie dac mu do wiwatu

Gość astenka
kiedy bedzie ogladal mecz zacznij odkurzanie i zaslon mu tele. nie ma lepszej metody.

Gość kastaniet
Eeeh. Chyba nie uwierzycie ale mój sprawił mi taką niemiłą niespodziankę, wyobrażacie sobie? Godzina 22 oglądam Spartakusa na HBO a ten wyjeżdża mi z odkurzaczem i odkurza bo jest pełno psiej sierści na łóżku! No ludzie. To jest faktycznie motyw na totalne wyprowadzenie z równowagi

Gość szkodaludzi
ja zamiast odpowiedzi to wkleje dobry kawal. PRZYCHODZI MAŁŻEŃSTWO W NIEDZIELĘ DO ZOO JAK PRZY NIEDZIELI ŁADNIE UBRANI I PRZECHODZĄ OBOK KLATKI Z SZYMPANSEM A SZMPANS TAKI NAPALONY NA TA KOBIETĘ .A MĄŻ MÓWI DO ŻONY - KOCHANIE JAK ON TAKI NAPALONY TO MOŻE SIE Z NIM TROCHE PODROCZYMY - DOBRA ODPOWIADA KOBIETA MĄŻ MÓWI DO NIEJ - KOCHANIE PODNIEŚ TROCHĘ SUKIENKĘ ONA TO ZROBIŁA.SZYMPANS SKACZE PO KLATCE JAK SZALONY MÓWI FACET: -KOCHANIE OBLIŻ USTA ONA TO ZROBIŁA.SZYMPANS PRAWIE SIE SPUŚCIŁ. FACET BIERZE ŻONE ZA WŁOSY I WRZUCA DO KLATKI I MÓOWI -A TERAZ MU POWIEDZ ŻE CIE GŁOWA BOLI!

Gość tarta15
doookladnie bardziej faceta chyba nie da sie wkurzyc niz odmowic mu seksu. z tym ze to jest metoda na krotka mete i raczej na rozstanie

Gość tutticappi
A nie lepiej zamiast wyprowadzac sie z rownowagi porozmawiac o tym co jest nie tak? Czasem taka rozmowa daje wiecej niz foch. Wiem ze to niezbyt modne ale jednak warto rozmawiac.

Gość malabibka
dokladnie. jak ktoś jest burakiem to trzeba mu pokazać jego miejsce.

naloz kilo tapety zrob sobie silikon i tipsy i chodz na solarium regularnie plus samoopalacz doczep sobie wlosy i tatuaz zrob

Gość tutticappi
A skad wiecie ze ktos jest burakiem ;) Moze warto dac mu szanse.