Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kingaaaaaaaaaa8989990

Nie robić sobie nadziejii?? co zrobilibyscie na moim miejscu?

Polecane posty

Witam. tydzien temu na dyskotece poznalam chlopaka. wydwal sie inny od wszystkich. spedzilam z nim cala noc na dyskotece. wzial ode mnie nr i pisal codziennie. mial przyjechac. wczoraj wrocil z delegacji,zapytalam kiedy przyjedzie a on 'no nie wiem' dzis juz nic nie pisal poscil tylko sygnala..nie chce odzywac sie pierwsza i sie narzucac. co myslicie o tej sytuacji? prosze o szczere odpowiedzi to dla mnie wazne

Gość nie dałas w tydzień to
marne szanse albo ma już inną do ruchania :P

ale on nie zachowywal sie tak jak wiekszosc chlopakow na dyskotece. nie macal mnie, bawilismy sie ale nawet wtedy nie probowal mnie dotykac pod bluzka czy miedzy nogami..wiec nie wiem o co mu chodzi.

próbował dotykać, a co żałujesz, że cie nie dotykał czy jak, a może to normalne że facet maca na pierwszej randce, świat schodzi na psy.. olej gościa, gdyby chciał to by sie do Ciebie odezwał..

nie żałuję wlasnie to mi sie w nim spodobało ze nie jest taki jak większosc w dzisiejszych czasach.

ale sie nie ozywa, wiec pewnie liczył na seks, lepiej sie rozglądnij za kimś innym

tez mnie takie myśli nachodzą..no trudno..niepotrzebnie mi tylko narobil nadzieji

Gość zalisz sie czy chwalisz
nie jest zainteresowany. ewentulanie tylko sex

Gość maldzka
jestes z malego miasteczka lub ze wsi??

taaa no cóż, dziewczyny zawsze popłyną z marzeniami.. dlatego ja wolę sie nie nastawiać, bo można sie rozczarować...

nie chwale się i nie żale..poprostu chcialam zeby ktos mi doradzil

jestem z miasta a co to za różnica czy z miasta czy ze wsi ??

no ja juz kolejny raz sie o tym przekonalam i wiecej tego blędu nie popełnie.

taa człowiek uczy sie na błędach ,niestety wciąż te same popełnia i szuka wciąż tej miłości ehh...

dokładnie..a ostatnio trafiam wlasnie na samych drani :( to juz powoli staje się nie do zniesienia..

Sam nie wie czego chce, czyli pewnie ma jakąś niejasną sytuację. Może z kimś jest, może z kimś kręci w międzyczasie i dlatego musi się zastanowić czy warto się z Tobą spotykać. Ja bym nie robiła sobie nadziei. Poczekaj, może jeszcze napisze i się spotkacie. Ale wtedy lepiej spytaj wprost czy jest wolny.

wtedy gdy sie poznalismy duzo rozmawialismy. i powiedzialm mi ze jezdzi na imprezy bo jest wolny i nudzi sie w domu i ma nadzieje ze wkoncu bedzie mial do kogo jezdzic..powiedzialam mu ze tez,ze jezeli ma zamiar zabawic sie mną, zrobic nadzieje i zostawic to lepiej niech mi to powie teraz. a on odparl ze nie i sam zaproponowal mi spotkanie

Gość ewelinka789451
dupek..pewnie myslal ze dasz mu dupy ale skoro zauwazyl ze tak nie jest to pobajerowal troche zeby nie wyjsc na najgorszego i koniec..

Gość naucz się pisać
analfabetko z koziej wolki :-0 :-0 :-0 nadziei , a nie nadzieJI...!!!! WON DO SZKOLY, A NIE ROMANSE W GLOWIE...!!! PEWNIE ZOBACZYL TWOJA PISOWNIĘ W SMS-ACH I DAŁ SOBIE SPOKOJ Z TAKIM NIEUKIEM!!! 🖐️

przepraszam rzeczywiście źle napisałam ale nie musisz od razu wyzywać mnie od nieuków itd..bo każdemu zdarza się czasem błąd

??

Gość xymcia wedlowska
a co za problem zapytac go, co slychac itp? ty sie do niego nie odzywalas dopoki on nie napisal? moze on tez mysli, ciagle do niej pisze, a ona do mnie sama nie zagada, pewnie jej nie zalezy. a nawet jesli juz cie olal, to nic nie stracisz jak sie odezwiesz, a przynajmniej bedziesz wiedziala, ze sprobowalas.

wczoraj napisalam pierwsza pozniej juz nie odpisal. gdy wracalam do domu od kolezanki napisalam mu 'dobranoc' tez nie odpisal..rano tylko poscil sygnala

Ok. nierozumiem go..naprawde. w sobote zachowywal sie tak wporzadku..pisal nawet jak pracowal a teraz nagle milczy

Gość xymcia wedlowska
no to niestety wyglada mi na to, ze to typowy facet co skacze z kwiatka na kwiatek, pisal do ciebie, ale mu sie nagle znudzilo, poznal kogos innego itp... moim zdaniem nie warto sie takim przejmowac. na smsa naprawde nie potrzeba godziny, wiec na przyklad brak czasu nie jest zadnym wyjasnieniem.

kusi mnie zeby do niego napisac ale nie zrobie tego nie będe się narzuac. jak bedzie chcial to sam to zrobi..w niedziele pisal mi ze zobaczymy sie w piatek lub w sobote wiec jezeli nie napisze jutro nic to juz wszystko jasne

Gość jikopln
na twiom miejscu to bym się odezwał bo chłopak się tak starał A TY CO?

Gość ulalalalalalla
to jest typ babiarza :P