Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mima24

jak poznać że męzczyzna kocha

Polecane posty

Gość mima24

cześć jestem dziewczyną bardzo uczuciową, swojemu chłopakowi często mówię ze go kocham i ogólnie okazuje mu uczucia (jestem taka poprostu:)), on natomiast bardzo żadko móiw ze mnie kocha, chciałabym aby mówił częściej. ostatnio pokłócilismy sie, napisałam mu ze ciężko jest mu mowic ze mnie kocha, i ze chyba czuje sie zmuszany-on nic. na nastepny dzien można pwiedziec ze była mowa o tym a on nic, po dwoch dniach powiedziałam mu wprost ze chyba mnie nie kocha, bo w takim razie powiedziałby mi to wtedy kiedy napisałam smsa oraz w drugi dzien. On mowi ze jest inny ze zadko mowi itd. Ale ja mowie mu ze ja chciałabym aby czesciej mi to mowił. prawie sie przez to nie rozstalismy. nie wiem co mam myslec, on ma 30 lat, ja 24 i jesli chodzi i facetów nie jestem doswiadczona, nie chce byc zraniona, czasami wydaje mi sie ze kłoce sie z nim bo boje sie odrzucenia???Mało mam zaufania wogole do ludzi, on raz cos zrobił i te zaufanie mi spadło u niego. nie wiem jak mogę sprawdzic czy naprawde mnie kocha, ja go kocham, on ma wszystko, a ja czasami czuje sie wykorzystana:(

Gość mima24
dodam jeszcze ze ma dziecko i czesto przychodzi do mnie z nim, wogóle bardzo często spędzam dużo czasu z moim menem. ale ja chce byc szczesliwa i kochana, a boje się ,naprawde sie boje

Gość mima24
moze to dla was głupie, ale ja naprawde jestem taka uczuciowa. on jest taki ze jak cos powiem co mu sie nie podoba, złosci się i jest mi przykro ze czasami tak mnie traktuje, twierdzi ze kocha, tylko inaczej okazuje

raczej nie wymuszaj na nim tych slow,dla mnie liczyloby sie jaki jest w stosunku do mnie facet i czulabym czy mnie kocha czy nie,nie musialabym dopytywac,wiec sie zastanow na spokojnie czy nastepnym razem zapytasz go o to.....

Gość mima24
moze znalazł sobie głupią,młodą, naiwmą, szukająca prawdziwej miłosci a on sie bawi??czasami nie wiem co myslec, czuje czasami jakby moje zdanie nie było wazne. :(. u nas jest jeszcze bariera duza,ja wykształcona (ale jesli chodzi o miłosc to chyba głupiutka), mam mgr a on po zawodówce, jesli chodzi o kulture to tez sporo sie roznimy,my takie całkowite przeciwienstwo

Gość hgfgfhg
on ma ci co minute mówić że kocha ? może oglądałaś zbyt dużo telenowel ?

Gość hgfgfhg
to nie jest prowo ? po co pani mgr facet po zsz?

Gość na naiwnosc i infantylnosc
zaden dyplom nie pomoze :P jestes taka dziecinna ze az nie moge uwierzyc ze masz te 24 lata, bo wypowiedzi masz na poziomie 12 latki :P szok

Gość wielbiciel sauny.....
żadko:D

Gość hgfgfhg
GeyParty To się wie poprostu co pedał może wiedzieć o normalnych facetach ?

Gość mima24
ja go kocham i dla mnie wykształcenie nie ma różnicy, nie musi mowic mi co minutę, ale raz na dzień, chciałabym,on mało okazuje uczuc, czasami wydaje mi sie ze jestem tylko po to aby byc,gdybym odeszła to nawet by nie zauwazył