Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tojatojatojatoaj

pierdyknieta szwagierka!!!!!

Polecane posty

Gość bogna.47
Aldo lepiej z tą lodówką wjechać mamuśce na ambicję i powiedzieć dosadnie -"dziecko, mamusia nie nauczyła cię, że nie wolno u kogoś zaglądać do lodówki i do szafek, no mamuska bierz się za wychowanie, bo mały rośnie na prostaka". Ale tak żeby ona słyszała. Na pewno spłonie ze wstydu.

Gość lakim*
ja mam to samo tylko ja nie wytrzymalam i powiedzialam co o tym mysle moja szwagierka ma dwoje dzieci jedno malutkie jeszcze nie chodzi i dziewczynke wieku 10 lat krora jak przychodzi do mnie (zreszta nie tylko) zaczena poszukiwania po wszystkich szawkach lodowce i do tego kompletnie sie nie slucha gdy zostawila ja pare razy u mnie rozcierala mi banany na schodach rzucala arbuzami myslalam ze tylko u mnie sie tak zachowuje ale jak poszla do kogos innego to sie wziela za karnisze i rozcieranie innych dostepnych rzeczy po calym mieszkaniu a najgorsze w tym wszystkim jest to ze jej matka nie widzi w tym problemu i tylko sie temu przyglada kiedys bylismy wszyscy nad morzem siostrzenica mojego meza wymyslila sobie zabawe ze bedzie mi rozwiazywac stanik zwracalam jej uwage moze z 6 razy ale nie poskutkowalo dodam tylko ze jej matka wszystkiemu sie przygladala i nic nie powiedziala

Gość lakim*
szafkach*

Gość bogna.47
Dzieci są niewychowane, bo mają niewychowanych rodziców.

Gość szok szok
ja bym gnojowi dala w dupe i wystawila za drzwi razem z mamusia. byloby po znajomosci i bylby spokoj:)