Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Youlia

Ból głowy

Polecane posty

Kilka miesięcy temu pojawił się u mnie silny kłujący ból z tyłu głowy. Poszłam prywatnie do neurologa (podobno świetny specjalista), a ten zlecił mi usg tętnic szyjnych i rtg kręgosłupa szyjnego. Badania nic nie wykazały, a lekarz stwierdził że to migrena i przepisał mi 2miesięczną kuracje lekową, a ból miał ustąpić na ok. 2 lata.. Bólu nie było ale tylko 3 miesiące... od wczoraj znowu czuje to straszne kłucie :( Czy któraś z Was miała podobnie? Boje się że przyczyna leży w głowie, chociaż neurolog to wykluczył..

Lekarzem nie jestem, ale może badanie EEG? Tez cierpię na silne bóle głowy. Poszłam do neurologa i zleciła mi szereg badań, które nic nie wykazały. Lekarz zrzucił winę na zmęczenie, niewyspanie, stres. Guzik prawda!

Już tak myślałam że może od tej upalnej pogody.. albo brak mi jakichś witamin.. Nie chce iść znowu do lekarza bo ostatnio tyle kasy straciłam na te wszystkie badania że szok :( i jak widać na marne ;/

Hmmm... jeśli nie chcesz iśc od lekarza, a bóle nie sa aż tak uporczywe to poczekaj, może to faktycznie od tych upałów:).

Gość też tak mam :(
dokładnie to samo co opisujesz... tylko, że nie byłam jeszcze u lekarza i przy tym boli mnie strasznie kręgosłup. :(

"Też tak mam :(" współczuje.. Mnie kręgosłup nie bolał, ale lekarz kazał zrobić rtg bo twierdził że coś jest z nim nie tak ;] na badaniu wyszło że mam jakąś niewielką wadę wrodzoną, ale to na nic nie wpływa czyli jest wszystko ok. Sam chyba do końca nie wiedział co mi jest, dlatego powiedział po prostu że migrena ;/