Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asofewe

dzisiaj pomyslalam ze bardzo bym chciala zeby byl koniec świata, wchodzę tu i...

Polecane posty

Gość asofewe

co widzę ? same dobre wieści :) a tak btw, komu się nie chce życ tak jak mnie? mam tak wielkie poczucie beznadziei że mnie to przytłoczyło totalnie... nie widze sensu w niczym...

Gość dsfdfdf
tez tak mam... a co Cie tak przytloczylo?

Gość taka wer.
też tak mam. ale nie chciałam się z tym dzielić pierwsza.. ogółem ludzi to nie obchodzi.

Gość szukająca niczego
ja... dopadlo mnie dzisiaj jak cholera. nawet podobny topik zalozylam heh.

Gość asofewe
hehe, życie ;) a konkretnie: 1 zakochałam sie w zajetym facecie, po prostu wiem że to ten jedyny i wiem tez ze nigdy nie bedziemy razem. 2 zarabiam totalne grosze i na nic mi nie starcza. mam dlugow po uszy i nie wykaraskam sie przez najblizsze kilka lat. 3 skonczylam pierwszy rok studiow, ale bardzo malo sie ucze, boje sie ze ich nie skoncze, ze sie do tego nie nadaje. 4 mieszkam z rodzicami, ktorzy chyba nie moga zniesc tego ze jeszcze mieszkam z nimi pod jednym dachem, marze o tym zeby sie wyprowadzic, ale z racji punktu 2 jest to nie mozliwe. 5 mam bardzo malo znajomych, ten krag z roku na rok sie coraz bardziej pomniejsza, jestem nudna, beznadziejna, cale dnie siedze w domu, nawet jakbym chciala wyjsc to nie mam z kim ani gdzie... no zdarza sie to ale bardzo rzadko 6 przytylam ostatnio chyba z 10 kilo moglabym tam wymieniac xdo jutra, ale kogo to obchodzi...

Gość dsfdfdf
ojej 🌼 no ja w sumie nie mam dola na tylu plaszczyznach,ale ta jedna starczy za wszystkie :( nie przejmuj sie,zawsze musi nastac ten lepszy dzien :)!

Gość asofewe
byc moze, ale kiedy to bedzie... wiem ze gdybym mogla byc z tym facetem wszystkie problemy by sie rozwiazaly.. zamieszkalibysmy razem, ja bym poszla do lep-szej pracy, skonczyla studia i gdybym miala jego, wystarczylaby mi jedna dobra kolezanka.

Gość gość
Ja choruje na depresję i zchizofrenie i mój tata powiedział że czytam to wkoło o końcu świata dla tego ze jestem chora

Gość gość
czesto tez tak mam ze sobie o czyms mysle albo zaistanial jakis fakti wbijam na forum,a tam o tym tematy ale juz sie do tego przyzwyczailem choc nadal mnie to dziwi(tez mam schizofrenie ale da sie zyc przynajmniej i bynajmniej jest ciekawie;)