Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolyndara

stosunek przerywany+ gumka

Polecane posty

Gość kolyndara
kochałam się z moim chłopakiem w dni płodne własnie stosując ta metodę. teraz schizuje, że jestem wciązy:/ nic nie jem...źle się czuję;/ co sądzicie?

Gość kolyndara
może ktoś napisze coś mądrzejszego?

ale na chlopski rozum, skoro przerywany i w prezerwatywie ty jak mialo by dojsc do zaplodnienia?

Gość kolyndara
no bo wcześniej sobie coś wkręciłam ,że może ręką coś przeniosłąm na zewnętrzną stronę gumy;/ choć wytrysku nie było;/ nie wiem co myśleć... mam objawy jak przed okresem, prócz tego ,że piersi mnie nie bolą a zawsze bolały. nic już nie jem z tego stresu;/ a testu jeszcze nie chce robić.

Kochana ja też tak miałam. Dokładnie. Tak się zeschizowałam, że aż mi się okres spóźnił. Dziś poszłam do lekarza ( to byłby 2 miesiąc ) i powiedział, że nie widzi nic niepokojącego. Przepisał mi luteinę. Nie musiałam jej wykupować, bo po 2 h dostałam okres;) Więc się nie stresuj bo też się spóźni i dopiero będzie...

Gość kolyndara
dziś tak mało jadłam, źle się czułam cały dzień. i podbrzusze mnie bolało.myślałam,że dostanę a tu nic. ciągle boli mnie w podbrzuszu.dodam ,że okres powinnam mieć w sobotę czyli za 2 dni;p ale ja już chce;p naprawdę dawno takiej schizy nie miałąm.chyba, przez te płodne. zawsze staram sie w płodne nie kochać. ale teraz inaczej wyszło

Gość kolyndara
naczytałam się o bólach jajników w czasie ciąży ze się zarodek zagnieżdża i takie tam i ma stres:/ normalnie wymiotować mi się chce z tego wszystkiego nie wiem czy to stres..

Gość kolyndara
i odbija mi się..

Mi też się odbija :D W ogóle teraz coś w powietrzu jest - połowa znajomych ma grypę jelitową :O Jajniki mogą boleć przed miesiączką.

Gość kolyndara
udumałam sobie coś...jak jeszcze czytam ze ktos uzyl gumy i tabletek i wpadł to juz padam..

Gość kolyndara
czyli myślisz ,że dostanę okresu?

Gość kolyndara
>>>>>>>>

Gość kolyndara
wmawiam sobie,że coś ręką przeniosłam na gumkę bo zwykle razem ja zakładamy ;) w sensie ja trzymam zbiorniczek ,żeby powietrza w nim nie było ;)

Gość kolyndara
pisałam wyżej.

Gość kolyndara
charlotte dzięki ;) mój umysł płata mi figle;/ wykrywam u siebie objawy ciąży;|

Gość kolyndara
zrobiłam, test wyszła jedna kreska ciemna do polowy dlalej bledsza drugiej nie ma. tylko się martwię,że za mało moczu uzyłam:/ bo dałam krople a powinno się dać dwie;/ okresu jeszcze nie ma.

Gość agnieszkaaaaaaaa
Posłuchaj Kolyndara. Jeżeli nie było wytrysku w środku, Ty nie dotykałaś spermy to nie jesteś w ciąży na pewno! Jak mężczyzna jest podniecony to oczywiście - jego wydzielina ma plemniki (prejakulat) ale te plemniki są jakby "upośledzone" rozumiesz :D i nie moga zapłodnić komórki jajowej! Zrozum, nie miałaś w sobie spermy bo była gumka i on nie miał wytrysku w Tobie czyli nie jesteś w ciąży.

Gość kolyndara
nie powiem wam ile mam lat bo będzie beka ,że dorosłą baba się tak schizuje;p zrobiłam dziś drugi ok 13 . no i jest jedna kreska. ale mam wrażenie,że druga jest ale nie wiem ..musiałabym patrzeć pod światło albo jakims sposobem.nie wiem może to wyobraźnia moja;/ moj chlopak mowi ze nie ma zadneij drugiej kreski. i ze to wyobraźnia. okresu jeszcze nie ma.

Testu się nie ogląda pod światło :P kreska albo jest albo jej nie ma;) a to co zobaczyłaś właśnie pod światło to pasek z barwnikiem który jest na każdym teście, nawet tym dopiero co wyjętym z opakowania.

Nawet gdyby z gumką było coś nie tak ( jakaś tam wada od producenta ) to te plemniki z preejakulatu są właśnie " upośledzone " i nie na tyle silne, żeby się jeszcze przez gumkę przebijać :P

Gość kolyndara
pasek z barwinikem?