Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolyndara

stosunek przerywany+ gumka

Polecane posty

Gość kolyndara
ale chyba te testy są czułe co nie? i jakby była ta druga kreska to bym ją jednak zobaczyła nawet jakby była o wiele jaśniejsza od tej na górze...

No tak, pasek z barwnikiem, przecież jak jesteś w ciąży to ta kreska nie wychodzi w dowolnym miejscu na teście, tylko w odpowiednio wyznaczonym ;) I w ciąży zdarzają się " blade kreski " ale mimo wszystko widać je gołym okiem, nie trzeba patrzeć pod światło. Dziewczyny piszą z reguły " bledsza od tej drugiej " - a ta druga jest niemalże bordowa, więc bledsza to różowa np. Ale na pewno ją widać.

Gość kolyndara
trosze spokojniejsza czekam na okres , dzięki dziewczyny ;) aby był jak najszybciej..już nie chce patrzeć na ten test;p

Gość kolyndara
no wiem czytałam właśnie. może faktycznie przesadzam;/

Z tego co napisalas , nie ma mozliwosci zebyc byla w ciazy;/, plemniki nie gryza lateksu..;/ a jesli wytrysk byl poza Toba to tym bardziej nie ma opcji takiej !!! Nie schizuj sie , to nie byla ryzykowna sytuacja a organizm Twoj wlasnie tak reaguje na stres typu mdlosci, jakies dziwne klucia, czy nawet brak bolesnosci piersi;/

Gość kolyndara
jeśli dostane okres to dam znać, będziecie miały okazję troche się ze mnie pośmiać;/ narazie to mi nie do śmiechu;/ strasznie się ,żle czuję i nie zbyt mogę jeśc;/

Gość kolyndara
niestety te testy mnie nie uspokoiły;(

Gość dziecinnnaaa
odbylam tydzien temu z chlopakiem stosunek. prezerwatywa nie pekla na pewno. moze troche sie zsunela. moge miec pewnosc ze nie jestem w ciazy ?

Gość kolyndara
nadal nie mam okresu. jest mi nie dobrze. nie ma objawów przed miesiączką. jestem załamana,

Gość A może napisz
kiedy powinnaś dostać ten okres ?

Gość kolyndara
jest w topiku ale ok 14.08

Gość A może napisz
Jeśli 14-go to nie ma tragedii :-) Pamiętaj, że stres też może opóźniać miesiączkę. Spróbuj się troszkę wyluzować i będziesz miała ten okres :-) Pozdrawiam. Ja też stosuję taką metodę w dni płodne.

Gość kolyndara
nie zawiodła Cię rozumiem...nie wiem czy to mój umysł takie coś mi robi;/ tak okropnie się czuje... niedobrze mi;/ odbija mi się...niby te testy pokazały jedną kreskę...ale tak okropnie się czuje;/

Gość kolyndara
nie zawiodła Cię rozumiem...nie wiem czy to mój umysł takie coś mi robi;/ tak okropnie się czuje... niedobrze mi;/ odbija mi się...niby te testy pokazały jedną kreskę...ale tak okropnie się czuje;/

Od różnych czynników może się opóźniać okres. Jeżeli i gumka i przerywany to myślę, jak większość tutaj że naprawdę nie powinnaś się obawiac. Bo właśnie ta obawa, ten stres prawdopodobnie opóźniają Twój okres.

Gość kolyndara
a skąd to złe samopoczucie i ogólne osłabienie?

Prawdopodobnie wywołane stresem i obawami przed ciążą. I możesz mieć inne objawy przed okresem - również wywołane stresem. Mnie spóźniał się okres 10 dni poprzedniego miesiąca. Panikowałam strasznie, płakałam, denerwowałam się, już snułam plany z chłopakiem co będzie jak bedę w ciaży itd. Ale po tych 10 dniach dostałam okres. Trochę mnie tylko brzuch pobolewał. Ale nigdy wczesniej nie płakałam i nie stresowałam się tak. Tobie z tego co widzę opóźnia się dopiero 2 dni. Nie stresuj się, daj na luz. Staraj się o tym nie myślec. Jeżeli spóźni Ci się 2tyg. zrób test. Wtedy będzie jasniej. Aczkolwiek, naprawdę wątpię.

Gość kolyndara
no zrobiłam już 2 ... myślę,że się nie mylą(choć jak je zrobiłam to moja panika ustała na parę godzin, a potem znowu się zaczęła.) wiadomo pocieszam się, ale wkręcam sobie i takie są skutki;/ podbrzusze mnie bolało w czwartek i to nieźle a teraz tak tylko trochę. piersi nie dają znaku.

no to jeżeli test nic nie wykazał to nie powinnaś panikować. Wyjeżdżałaś gdzieś niedawno w długą podróż? Albo miałaś jakieś wieksze stresy? To wszystko może wpłynąć na spóźniający się okres.

Gość kolyndara
od tyg mało jem więc schudłam ok 3 kg to ze stresu;/ w lipcu pracowałam, ale potem zwolnienia. w sierpniu szukałam pracy dostałam coś tam i się stresowałam pierwszym dniem pracy. teraz znowu nie pracuje i się obijam ;/ czuję ściskanie w żołądku i jednocześnie jest mi nie dobrze...już nie wspomnę o tych upałach... jestem osłabiona i nic jakoś nie dam rady robić;/

Gość Dziewczyno
Nie jesteś w ciąży na bank :D Mi ostatnio spóźnił się okres 2 tygodnie, piersi bolały w dniu oczekiwanej miesiączki, potem nie reagowały, mdliło mnie, bolały jajniki, okres w końcu nadszedł ;) poza tym tak wcześnie nie miałabyś takich objawów , wkręcasz sobie, ja też wkręcałam ;) to wszystko przez te upały, zmianę pogody. Tym bardziej że test masz negatywny.

Gość kolyndara
dzięki laski...mógł by już sie pojawić, jeśli ma zamiar;/ w sobotę weselicho potem jedziemy na mazury ;/ znając moje szczęście pojawi się wtedy kiedy nie powinien;/ no ale niech się lepiej pojawi;) bo ja sfixuje do reszty;/ szczególnie ,że czuję się jak flak;/

Właśnie! Upały. To też wpływa na opóźnianie się okresu. Naprawdę powinnaś dać sobie na luz :)

Gość kolyndara
na luz próbuje sobie dać,co nie zmienia niestety mojego samopoczucia i nie jestem w stanie nic przełknąć;/

Gość kolyndara
jest okresik uffff