Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zezikowa

Bede miala operacje?

Polecane posty

Gość zezikowa

Prosze o powazne odpowiedzi. Moze uda nam sie do czegoś wspolnymi siłami dojść . Wskutek nieszczesliwego wypadku zepsuły mi sie oczy,od kilkunastu lat lecze sie w klinice leczenia zeza. W tym roku wypada mi ostatnia wizyta,odpowiednio do wieku. Rok temu mialam podobno prawie idealny wzrok i operacja nie byla potrzebna... a teraz gdy powiem ze ostrosc mi sie zmniejszyła to czy zrobia mi tą operacje czy nie? Licze na to ze tym razem ktos mi pomoze, odwdzięcze sie!!!!

Gość zezikowa
ale operacja bedzie na zlikwidowanie zeza i w ogole? jak ktos chce zebym w czyms pomogla niech pisze;)

Gość zezikowa
mam nadzieje ze na swoj koszt , ze nie bedziesz obciazac budzetu panstwa swoimi pierdolami. przeciez to ze lzy po plecach ciekna to zagrozenie zycia

Gość zezikowa
jak chcesz pisac to nie pod moim nickiem. a ty jak bys miala zeza, non stop oczy cie bolaly, ledwo bys widziala no i ze wzgledow estetycznych to co??? na glupoty wydaja pieniadze wiec na operacje tez niech dadzą. to nie jest kaprys typu operacja plastyczna

Gość lubieżny murarz
jesteśmy w UE jest liberalizm , to każdy niech płaci za wszystko a nie żebrze, co ty z tej sekty obronców krzyża jesteś czy innego karitasu?

Gość zezikowa
kto tu zebrze? ta,niech płaci ale za kaprysy a nie problemy zdrowotne, pan/i z wyzszej polki sie odezwała.śmieszne:D

Gość zezikowa
I potem sie dziwicie, że zezowaci są wredni.Sami zobaczcie jak sie zachowujecie a nie!!!!!!

Gość cggdgdg
każda operacja jest ryzykiem ja chyba bym się poddał takiej operacji znam takie jedno dziecko które ma zeza po pierwszej operacji nastąpiła duża poprawa choć jeszcze nie wielka wada pozostała,u osoby dorosłej ciężej jest chyba uzyskać pełną korektę ale trzeba próbować nawet jak miała być poprawa 50% to warto.Kiedyś słyszałem że operacja zeza to tylko kosmetyka wada pozostanie ale tego nie wiem medycyna cały czas się rozwija.Popytaj się na forach medycznych bo tu jak sama widzisz nie warto,spotka Cię odpowiedź typu moje podatki idą na kaprysy itd.