Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekki krem

Lekki krem niezapychający porów

Polecane posty

Polecam albo Ziaja, HerbikaPlant, Biała Herbata, Krem bionawilżający do skóry tłustej i mieszanej albo Rossmann, Alterra, (Krem na dzień z wyciągiem z dzikiej róży). Jedyne kremy które działają jak trzeba na moja cere tlustą. Najważniejsze to nie stosowac ciągle tego samego kremu. Trzeba zmieniać nawet jeśli dobrze działa bo skóra sie przyzwyczaja i po dłuższym stosowaniu nie reaguje jak trzeba. Ja Herbike stosuje od dawna jako krem na noc. Zamiennie z matującymi na dzień. Teraz odkryłam alterre i te matujące odstawiłam :)

jezeli masz az takie problemy to do dermatologa a nie na forum :/ z tego co piszesz to masz rozszerzone pory ja polecam ci tez lek izotek i zadnych porów juz nigdy nie zobaczysz an skorze ja musialam brac bo sie zarazilam gronkowcem nie mialam nie wiadomo jakich porów porozszerzanych na nosie ale teraz nie mam ani jednego ta skora na nosie taka fajna sie zrobila

Miałam podobny problem do Twojego, próbowałam wielu kremów tych droższych i tańszych. Będąc za granicą kupiłam krem Oriflame oczyszczająco nawilżajacy z olejkiem z drzewa herbacianego i rozmarynem, z tego co wiem wchodzi do sprzedaży w Polsce od 5 marca. Dla mnie nie ma lepszego kremu, lekki, ładnie pachnie, nie wysusza, nawilża i niespodziewane wypryski odeszły w niepamięć...

Gość arielpink
Ja z niezapychających pory to polecam coś z serii z Pharmaceris. Dostać je można tylko w aptece, są także wraz z tonikami, żelami, piankami do mycia. Są bardzo delikatne. Dobry jest też Ivostin. Raz w tygodniu nakłdam też na noc lekką warstwę olejku arganowego i maskę błotną od Mydlarni u Franciszka. Bardzo dobrze odblokowuje skórę, oczyszcza.

Gość babisza
Iwostin fakt, ma dobre kremy tylko lepiej dopytaj w aptece który będzie odpowiedni dla ciebie. Ewentualnie może któryś z Flosleku? np. nawilżający ale do hypoalergiczny? Poza kremem potrzebujesz dobrego oczyszczania twarzy i tu proponuję płyn z biodermy.