Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość sfgsdfgdfsgdfvxzbvxzvxcv

Problem ..

Polecane posty

Gość sfgsdfgdfsgdfvxzbvxzvxcv

Witam Was. Przyznam Wam sie szczerze, że nie wiem sam co mam robić. Jestem z pewna dziewczyna powyżej 2 lat, a znamy sie ogolem 3 lata. Jesteśmy z tego samego wieku, tego samego miasta. Kilkanaście dni temu, dowiedzialem se ze moja ma wesele jakiejś dalszej rodziny. Akurat w dzien ,kiedy ja wyjeżdzam za granice. Wiec odpada możliwość , zebym szedł na nie z nią.[ sprawa niezależna ode mnie] Wczoraj powiedziała mi ze idzie na wesele z jakims arturem[ dodam ze smsuja bardzo duzo ze soba] nie znam kolesia. nie widzialem go ani razu na oczy . ale nvmd z tym. Powiedziała mi wczorajszego dnia cos takiego: Ide na wesele z arturem. Inne siostry idą z kolegami./ braćmi .a artur to jest tylko mój kolega . Nie zaczynaj klotni, bo to może tylko pogorszyć sytuacje. cos takiego mi powiedziala. Oczywiście w twarz jej nie powiedzialem ze zabraniam jej iść z nim.. chociaz nawet jakbym zabronil, zaloze sie, ze pod moja nieobecność by poszła z nim. Tu nasuwa sie pytanie, co mam zrobic? Akceptowac? kryć potem ból w sercu ? czy zostawić ja w jasną cholere? niech sie bawi z tym cieciem ? Jeśli nie potrafi uszanować mojego niezadowolenia związanego z ta impreza ? Wezcie pod uwage cala rodzine, jak pokaze sie znim, a nie ze mna .. Przez te nerwy, nie myśle racjonalnie ... Dlatego zwracam się o zdanie Was.. Sądze ze możecie mi pomóc co zrobic, jak sie zachować.Jak WY byście postąpili na moim miejscu .. Podejżewam ze gdybym odszedl od niej, była by w stanie, sobie coś zrobić... Dziękuje za uwage.. licze na lekką pomoc. pozdro Mateusz

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować