Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama po raz pierwszy

komplet dla malucha

Polecane posty

Co sądzicie na temat tego zestawu? Cena wydaje mi się korzystna. Zastanawiam się tylko czy będzie się to nadawać - zawsze to lepiej zobaczyć na żywo. Jak myślicie?

Gość ryjyjr
No wiesz, te nowe szaty cesarza.

Gość hyhrtyh
Mhmm... gdybyś kupowała osobno to taniej nie wyjdzie. Składowe tego kompletu wyglądają na dodatek na dobrej jakości. "Jestem na tak" :D

Też mi się tak wydaje...z tym, że jestem niedoświadczoną przyszłą mamusią i liczę na Wasze opinie:)

Gość hyhrtyh
Materac gryka-pianka-kokos chwalę już w innym temacie (może pod innym pseudonimem). Mam taki i uważam za świetny a dziecku dobrze się śpi. Zestaw poscieli jest bogaty. Łóżeczko proste ale funkcjonalne. Jeszce policz ile byś zapłaciła gdybyś kupiła coś co bardziej ci odpowiada, osobno. (Ja na przykład kupiłam najtańsze łóżeczko, za 100 złotych z Ikea ale za to materac gryka-pianka-kokos najgrubszy na rynku - ale podobno ta grubość nie ma znaczenia.) A z tym doświadczeniem to jest tak że każdy zna zwykle jedną opcję z aktualnego rynku i najwyżej resztę też z opinii. :D

Gość kupiłam ten zestaw
niestety jakość adekwatna do ceny. Łóżeczko zwyczajne, bez żadnych porywów. Według mnie nie najlepiej wykonane. Pościel po jednym praniu nadaje się na ściereczki do podłogi. Kolory zblakły, wszystko zrobiło się szaro-bure. Już bym nie kupiła drugi raz.

Gość coraz bliżej
Kurcze...a już myślałam, że przynajmniej ten temat mam z głowy...:( masakra z tym wybieraniem...

Ja kupiłam łóżeczko za 119zl (bardzo podobe do tego w aukcji) materac kokosowo-cos tam:) za 80zl pościel za 40zl poszewki z ochraniaczami za 80zl wiec podobnie ale wszystko mozna zobaczyc, jaka jakość, grubość materiału. Kupowanie na allegro się nie opłaca, bardzo podobnie wychodzi w sklepach tylko musisz je znalesc często oszukują i daja super zdj a jak dostajesz to wielkie rozczarowanie

no własnie, ktoś wyżej napisał ze jakoś kiepska Ja kupiłam w podobnej cenie wszystko, tylko ze kupowałam osobno i NIE PRZEZ ALLEGRO, Jestem zadowolona. Posciel super, materac też. Lóżeczko zwykle proste ale stabilne i działa bez zarzutów Jak kupujesz sama to możesz ocenic jaka jakośc Mnie juz kilka razy na allegro oszukali, miało być pięknie, cudnie, zdjęcie kolorowe i piękne...a potem tandeta że na targu lepiej bym kupiła.