Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przysięgam, że

To nie jest kolejna tania prowokacja...

Polecane posty

Gość Przysięgam, że

Wiecie co? Mam dla Was mrożącą krew w żyłach historię, która zdarzyła mi się naprawdę. Obudziłam się przed chwilą, bo chciałam się czegoś napić. Pod osłoną nocy, przemknęłam się cicho do kuchni i nawet nie świecąc światła podeszłam wprost do lodówki, żeby wyciągnąć z niej sok pomarańczowy. Położyłam cicho i dyskretnie dłoń na klamce i powoli, bez najmniejszego nawet szmeru otworzyłam drzwi lodówki. I wyskoczył z niej Justin Bieber:O Z tego wszystkiego aż musiałam wrócić na kafeterię, bo do łóżka nie wrócę... boję się, że i tam zastanę Biebera :(

Gość panna_marmolada
a kto to taki? z justinów to tylko kojarze timberlake

Gość spragniona..........
a on oskarży cię o pedofilię

Gość Przysięgam, że
To ten 16-latek, wyglądający jak 10-latek, idol wszystkich 12-latek i innych :( Ten, z cool grzywką przysłaniającą całe czoło...

Gość ahhaa
ja tak kiedys miałam z panem Rubikiem :(

Gość Przysięgam, że
O matko, z Rubikiem? Nie wiadomo co gorsze!:( Obaj mają bezgranicznie, obłędnie cool fryzury, to na pewno.

Gość Sabulka
mój mąż otworzył kiedyś skrzynkę z narzędziami, a tam siedział Rubik i klaskał :(

Gość Przysięgam, że
Kiedy tak już napiłam się do oporu, poczułam nagle, że mój pęcherz robi się wielki jak balon. No cóż, niepotrzebnie wypiłam karton soku pomarańczowego, 2 browary i 5 litrów coca coli. Wstałam więc niespiesznie z fotela, odłożyłam gazetę i koślawym krokiem przeszłam do łazienki. W drodze myślałam tylko o tym, żeby nie mieć mokrych spodni. Zanim usiadłam na klozecie, spojrzałam jeszcze raz w lustro. Moja twarz stała się już purpurowa, potrzeba opróżnienia pęcherza była tak silna. Otworzyłam klapę sedesu i wyskoczył z niego ... oczywiście nikt inny, jak JUSTIN BIEBER:(

Gość haha dobre dobre prowokejszyn
:D🖐️

Gość Przysięgam, że
Byłam potwornie głodna. Jednak ta dieta "schudnij w 3 godziny" dała mi się we znaki. Postanowiłam porzucić ją na rzecz własnego pełnego żołądka, podążyłam więc rytmicznym krokiem do kuchni w celu upichcenia czegoś pysznego dla zaspokojenia męczącego mnie od 3 godzin głodu. Mając ochotę na kurczaka, zamaszystym ruchem ręki wyjęłam go w całej okazałości z lodówki i zabrałam się za przygotowywanie go do wstawienia do piekarnika. Kiedy już był gotowy, podeszłam z nim do urządzenia. Nagrzany piekarnik parzył już z odległości 2 metrów. Podeszłam jednak bliżej, zasłaniając się kurczakiem. Otworzyłam drzwiczki i już wiedziałam dlaczego piekarnik był tak nadzwyczajnie hot. Bowiem siedział w nim idol wszystkich hot 13-tek, Justin Bieber.

Gość to prawda z tym bieberem to
trochę przegięcie, co się wyloguję z youtube to na stronie glownej wśród teraz oglądanych filmikow zawsze jest przynajmniej jedno video o bieberze:O:(

Gość to prawda z tym bieberem to
a tekst genialny:D