Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gregrebbs

moja ex dziewczyna!!!

Polecane posty

Gość gregrebbs

nie wiem ale ostatnio nasluchalem sie na moja ex dziewczyne ze sypia z roznymi facetami i mnie to wkurwia bo mi o tym mowia a po co to niewiem tez. dziwna ona jest tak po rozstaniu ze mna szybko sie zabawia.nie mam juz o niej dobrego zdania bo sie szmaci.ja mam dziewczyne i nie rucham wszystkiego co popadnie a ta robi taki wstyd.

Gość gregrebbs
wasze ex tez tak robily?

Gość no co jest cholera jasna
wiem ze to glupio zabrzmi ale moze rozstanie tak ja zabolalo , ze w taki sposob odreaguje swoja zlosc

Gość gregrebbs
zabolalo ja napewno bo mam nowa dziewczyne ale tak mysle co jeszcze sie wydarzy.

Gość gregrebbs
ex mnie obchodzi bo czesto mi o niej mowia co narobila. nie pykalem jeszcze mojej aktualnej a ta sie szmaci.

Rozkwitła jak kwiat. Tak to jest jak ktoś roślinkę dobrze pielęgnuje :classic_cool:

Gość Cougargirl21
i co Cie tak oburza? Że nie płacze w domu po kontach i zaczeła zyc tak jak ma ochote? dziewczyna jak uzywa to zaraz sie szmaci ale jak facet lata na prawo lewo i na boki to jest ok bo jemu wolno hehe dobre sobie Ma prawo a tobie nic do tego. masz nowa panna to nia sie zajmij.

Gość gregrebbs
nie pytam ludzi o nia ludzie sami mi mowia wiec to nie tak ze ja wypytuje.ona sobie zycie utrudnia a nie ze jej wolno. bardzo ja kochalem a tu taki szok.nie znam jej z tej strony.

Gość Cougargirl21
Moze bedac z toba starała sie byc w porzadki itd ale po rozstaniu zobaczyła ze to i tak nie miało znaczenia to stwierdziła ze po co sie ograniczac. popieram ja i juz. to tylko jeje sprawa.

Gość gregrebbs
jak mozna popierac takie zqachowanie? przeciez ona nie zna facetow a z nimi sypia bo wiem!

Gość gregrebbs
mowie ze nie pytam o nia nikogo.tylko mnie to denerwuje bo wstyd taki troche ze z nia bylem.

mowisz wtedy - jej sprawa - i tyle. i wtedy przestana opowiadac. a skoro widza ze cie temat wciaga to komentuja i opowiadaja

Gość gregrebbs
mysle ze to dlatego ze ja zostawilem dla mojej obecnej

Gość msmedwdiediew87
TO SIE ZAJMIJ SWOIM NOWYM LACHONEM A TAMTA WYMAZ Z PAMIECI

Gość boje sie ze tak bedzie
a moze ktos cie okałamał? moze tak nie jest. nie znasz jej?

gregrebbs mysle ze to dlatego ze ja zostawilem dla mojej obecnej No i wszystko jasne. Ty się puszczasz - jest OK. Zostawiłeś ją dla innej- zdradziłeś ją i jest OK. Dziewczyna odreagowuje z innymi, więc jest szmatą :-o Idź się lecz na nogi, bo na głowę raczej za późno.

Gość Maryśka co nie tyśka
a co ciebie obchodzi co robi twoja ex jej zycie jej dupa a tobie nic do tego zajmij sie twoim życiem

Gość gregrebbs
wiec to noralne jest dla was? jak dziewczyna sie puszcza po tym jak ja ktos zostawia? smieszne to wiecie.

Gość alakmsjdygss
super zostawiłes ja a teraz sie niby tak przejmujesz. a moze ktos cie okałał? a moze ona robi tak bo czuje sie strasznie zle? a moze kazała tak innym mowic bys czul sie zadrzosny a tak naprawde siedzi w domu i placze po katach? byłes z nia, znasz ja.. jest do tego zdolna. zastanow sie troche zanim uwierzysz w głupie plotki. a jelis ja zostawiłes dla obecnej to i tak na nia nie zasługujesz.

Gość gregrebbs
nikt nie klamal bo duzo osob o tym mowi.chodzi mi o to ze niszczy siebie i w malym stopniu mnie bo mi glupio za nia

Gość gregrebbs
mysle ze jest do tego zdolna chociaz jak z nia bylem nie byla jakas tam szmata a teraz tak sie zachowuje

taaa a teraz sie tak bardzo nia przejmujesz. a jak ja zostawiałes to miales w dupie. nie badz obłudny ok?

smieszne to jest ot ze sie do jej spraw wtracasz. a plotki zawsze mijaja sie z prawda.

Gość Maryśka co nie tyśka
a co miała życ w celibacie weż pierdolnij sie w tej glupi łeb

Może napiszę dobitniej. Zostaw w spokoju tą dziewczynę ty męska dziwko. Nie zasługujesz na nią. Nic ci do tego z kim i co robi!

ile ty masz lat?? 15? co cie obchodzi co ona robi? wg niej to ty njestes szmata a ine ona bo ja zostawiłes dla innych. odwal sie wiec od niej i daj dziewczynie spokoj. niech robi co chce. obłudny jestes i egoistyczny. bo najbardziej cie boli jak to swiadczy o tobie. maskara:)