Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Walizekszesc

Co myslicie o bladych ludziach?

Polecane posty

Gość Walizekszesc

Naturalnie mam jasna karnacje,mimo ciemnej oprawy oczu i wlosow :D i nie zamierzam sie za cholere opalac,mam filtry 50 i trwam rok w bladosci :P gdy swieci slonce,to wygladam jakbym byla biala :D i co wy o takich kobietach myslicie :D?

Gość hmm co by tu co by tu
ze maja blada doope

Gość Monique2222
że rzadko komu taka bladość naprawdę pasuje np Liv Tyler . przeważnie tacy ludzie wyglądają anemicznie . mnie np w bladej karnacji jest fatalnie dlatego zawsze jestem delikatnie opalona

Gość =Maniaczka AUDI=
a ja bez solarium nie umoem zyc niestety. i łapie każdy promień słońca kiedy tylko moge :) a biali ludzie sa nie ladni i brzydko to wyglada

Ja mam jasną karnację, niebieskie oczy, ciemne włosy. Jestem z wyglądu bardzo zadowolona i nie zamierzam się opalać. Jak jest mocne słońce to krem 50 a jak idę nad wodę to leżę tylko w cieniu.

Gość Monique2222
poza tym to nie prawda ,że słońce niszczy skórę ( jeśli używa się go z umiarem) np moja mama całe życie co roku się opalała , a wygląda bardzo młodo jak na swój wiek . słońce dostarcza skórze energii, witaminy D , która też jest potrzebna

Maniaczka Audi: Piszesz o sobie? Ja mam ładne rysy twarzy i zgrabną figurę. Pomimo jasnej karnacji mam powodzenie u płci przeciwnej i NIGDY nikt mi nie powiedział, że wyglądam nie ładnie. Nie oceniaj swoją miarą.

Gość Monique2222
nakromanta- to widocznie taka karnacja Ci pasuje. Mnie jest ładnie w lekkiej opaleniźnie bo mam typowo słowiańską urodę. choć jak wróce z wakacji to jestem prawie brązowa bołatwo się opalam. ale nigdy nie presadzam z opalaniem nie chce być spalona jak niektóre laski

Gość Walizekszesc
Ja naleze akurat do tych osob,ktorym pasuje bladosc ;) opalona wygladam brzydko,i powiedzialam sobie nigdy wiecej.jesi mozna to tak okreslic,to mam delikatne rysy twarzy a bladosc ttylko je podkresla ;)

Monique2222: Ale ja nikogo nie chciałam obrażać, tylko denerwują mnie opinie w stylu, że blady=brzydki, nieatrakcyjny. Bo to jest nieprawda. Ja mam typ urody tzw królewny śnieżki i w moim przypadku opalenizna to nie jest dobry pomysł.

Gość Monique2222
ja też mam delikatne rysy twarzy bo mam mały nos, kości policzkowe tylko lekko zaznaczone... i dlatego jak jestem blada wyglądam jakbym była rozmyta.. dlatego nawet mam zrobione pernamentne rzęsy bo lubię mieć zawsze ciemne oczy ;) i robię hennę na brwi.. tzn nie czarną ,ale lekko je przyciemniam. no i opalenizna musi być ;)

Gość Monique2222
ale ja nie powiedziałam ,że blady= brzydki. tylko ,że rzadko komu taka bladość pasuje ,ale skoro masz powodzenie to widocznie się zaliczasz to tej mniejszości ;)

Zaliczam się do tej mniejszości i w realu nigdy nie miałam z tego powodu problemów;-) Pozdrawiam Cię Monique2222

Gość jem owsianke
jestem blada, ale szybko sie opalam takzecialo mam ladnie opalone, gorzej z twarza... dlatego smaruje ja samoopalaczem i jest git! bladosc to nie atut...

Gość Monique2222
nekromanta- nie pisałam tego złośliwie . chyb jakaś przewrażliwiona jesteś...

tez jestem blada, ale dlatego, ze nie cierpie slonca, poza tym jak m sie juz twarz opali, to wygladam jakym bya niedomyta, taki szary odcien mam:O do tego mam problem, jaka jestem pora roku wlosy brazowe, oczy zielone, brwi czarne i blada twarz, jesien chyba?

Gość Monique2222
kciukiem -tak jesteś jesień. a ja jestem typowa wiosna ;)

Gość misjjsjdshue
moja koleżanka jest bardzo blada i ma niebieskie oczy i blond włosy więc blada cera jej pasuje ;) a poza tym lepiej się nie opalać, jeszcze raka skóry można dostać...

Gość lioksa
brzydko wyglada biala skora jak u nieboszczyka