Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myskapyska

moj chłopak szybko dochodzi

Polecane posty

Gość afroment
niech se zwali gruche przed stosunkiem albo zrob mu loda do konca i poczekajcie z 10 minut az ostygnie i znowu podniec go oralnie i sex. napewno bedzie dluzej

Gość xxxxzzzzxxxx
a moj znow niemoze dojsc do konca... sapie dyszy mowi ze mu suuper i ze go podnieca a jak juz ma dojsc do spuszczenia to nic z tego... hmm... on mowi ze niewie czemu tak sie dzieje ze blokada jakas... moze ja go za malo podniecam? hmm choc to dziwne by bylo:)

Gość barnaba2828
a nie może Cię jęzrokiem doprowadzić do rozkoszy i wejść na ostatnią salwę, czy Tobie coś takiego odpowiada?

do barnaba .robimy tak ale chciała bym chociaz raz dojsc w trakcie seksu zeby on tak szybko nie doszedł czy jacys chłopcy tez tak maja??

Gość xxxxzzzzxxxx
poprzedni facet ( moj pierwszy) tez szybko dochodzil, bylismy razem ponad 5 lat, a teraz z nowym znow mi sie wydaje ze to tak dlugo trwa, trace cierpliwosc i mi sie odechciewa, ehh wole jednak szybciej niz dluzej, no i to ze sie niemoze spuscic mnie jakos zniechceca wogole....

Gość ZdenekSmetana 2013
mi się jeszcze nie udało a próbuje już 15 lat i tak naprawdę nie narzekam ani moja kobieta też ... orgazm ma praktycznie za każdym razem a że nie jednocześnie to co? zaraz gorzej? pewnie że byłoby fajnie ale jak się nie udaje to płakać nie będę

Gość barnaba2828
ja tak miałem, dlatego próbuję coś poradzić i zadowlanie partnerki inaczej satysfakcjonowało ją, ale tylko na początku, potem mój tak się już popsuł, że trzeba było wspólne ćwiczenia wprowadzić za radą fachowca

Gość barnaba2828
chyba też musicie zacząć cwiczyć

Gość barnaba2828
pójdzcie do specjalisty, zdiadgnozuje problem i pokaże jak cwiczy c

Gość vicki z ameryki
ja z moim stosowałam pierścień uciskowy, fakt czasami go bolało, ale w końcu musiał wytzrmać, by swoją panią wydy...ać

Gość nowicjusz(:
nie bądź sprinterką spraw aby ten seks trwał jak najdłużej bo to ma by przjemnośc

Gość sawex
użyj zabezpieczenia ze zwłoką to nie będzie tak szybko reagował