Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa jestem tego

Potraficie sie poslugiwac sztuccami?

Polecane posty

Gość ciekawa jestem tego

Wczoraj czytalam temat gdzie dziewczyna pisala o chlopaku, ktory nie umial zachowac sie na randce i doznalam glebokiego szoku ze tak wielu z was nie potrafi poslugiwac sie nozem i widelcem. Laska tam opisywala o tym co chlopak zrobil na randce a wielu z was skupilo sie na tym ze napisala ze on przelozyl widelec i to was zbulwersowalo bo takie to niby normalne. Naprawde nie umiecie jesc normalnie dwoma sztuccami? Bo jak kilka dni temu inna panna zalozyla temat ze wstydzi sie chodzic do restauracji bo wlasnie jesc nie umie to ja pouczaliscie, mowiliscie ze ma cwiczyc w domu, ze takie to banalne a wczoraj raptem prawie wszyscy stwierdzili ze trafienie widelcem trzymanym w lewej rece do buzi jest niemozliwe:D Czy wy sie dobrze czujecie? Nie umiecie trafic widelcem do buzi? Nie wierze, ze istnieja takie osoby. To chyba musial byc zart albo problem neurologiczny.

Gość spring onionnn
ja nie mam problemu z poprawnym jedzeniem sztuccami , ale nie robila bym tz problemu gdyby moj facet nie umial ... bo i o co ? raz widzialam pare w pizzeri chyba na pierwszej randce byli , strasznie skrepowani ..laska jadla pizze sztuccami , to jest dopiero masakra

Gość daj linka do tego tematu
a to pizzy nie je się sztućcami? szoke :classic_cool:

Gość hmm co by tu co by tu
hahah pizza i sztucce to moj ulubiony zestaw ;) to dopiero jest szczyt idiotyzmu. Ja sie posluguje swietnie sztuccami ale nie zmienia to faktu ze nie robie z tego problemu (jak w poscie wyzej) i nie zachowuje sie jak nadmuchana krolewna przy carskim stole. jezeli sytuacja tego wymaga to uzywam noza a w domu wcinam kotleta prosto z widelca ;)

Gość spring onionnn
zapiekanki tez pewnie sztuccami jesz nie ? idz w cholere :)

Gość hot doga tez

Gość daj linka do tego tematu
zapomnieliście o hamburgerze 🖐️

Gość amarantha
nie potrafię :P tzn jak trzeba to jakoś sobie tam poradzę, ale bez mistrzostwa. często mi coś spadnie z widelca jak nałożę sobie nożem. obiady się u mnie jadało zawsze w gronie: mama, babcia, dziadek, każdy miał swoje przyzwyczajenia. dziadek zawsze z otwartą gazetą, babcia nigdy nie siada przy stole tylko stoi przy kuchence i czeka aż zjemy i podaje nam wszystko do obiadu (jej wybór, my jej zawsze mówimy że ma siadać i jeść), a ja nie używam noża a widelec w prawej łapce ;) wiadomo, jak się gdzieś pójdzie, czy do restauracji, czy na spotkanie jakieś to się tego noża używa. ale w domu, jak nie ma gości nie zawracam sobie tym głowy.

Gość tajasne
fast-foody tez mozna jesc sztućcami, zwłaszcza jak ktos nie chce sie uwalić sosami po palcach i twarzy. nie wiem co was w tym tak bawi :)

bawi mnie bo to jest zalosne

Gość tajasne
żałosne to jest jeżdżenie samochodem po alkoholu.

Gość spring onionnn
to tak jakbys zupe jadl widelcem ... jak mozna sie upierdolic jedzac pizze ??

Gość ciekawa jestem tego
w polskich pizzeriach podaja sztucce do pizzy. Teraz juz chyba wiem dlaczego, polacy maja jakis komplekeks i slusznie bo to co czytalam na tych dwoch tematach to normalnie o smiech przyprawialo:D

nie ma jak walnac cos w temacie.... tak jezdzenie po alko tez jest zalosne

Gość jak ktoś nie umie posługiwać
się sztućcami, to śmieje się, uważa to za żałosne itd. 🖐️

Gość amarantha
mnie bawi to ze niektorzy tak przeżywaja to że niektorzy nie maja w tym super wprawy, tacy swietnie wychowani a jak przyjdzie co do czego to i tak sloma z butow wystaje i zachowuja sie jak buraki w relacjach miedzyludzkich ;) najwazniejsze miec wyczucie sytuacji i tyle. jak sie idzie do eleganckiej restauracji, to wiadomo, ze palcami sie nie je.

Gość DFGHJK
A umiecie poslugiwac sie chinskimi paleczkami?????????????

Gość możecie dac linka do tamtego
tematu o posługiwaniu się sztućcami? też chcę się posmiaić :P

Gość ciekawa jestem tego
ale widze ze tu tez wszyscy umieja poslugiwac sie nozem i widelcem. a gdzie ci z wczoraj z problemami neurologicznymi?

tak bylam dlugo w Chinach bardzo lubie jesc paleczkami a co do sztuccow to nie pisze ze jedzenie przy ich uzyciu jest zalosne TYLKO jedzenie pizzy i fast foodow jest zalosne, jak widze laske ktora macha nozem jak opetana probujac odkroic kawaleczki pizzy to mnie smiech ogarnia

Gość spring onionnn
chinskimi paleczkami nie umiem , nawet nigdy nie probowalam , ale wiem , ze na pewno nie umiem :P

Gość tajasne
"jak mozna sie upie**olic jedzac pizze ??" normalnie. z pizzy, zwłaszcza na cienkim cieście, też moze skapnąć sos lub kawałek nadzienia :D "iekawa jestem tego - w polskich pizzeriach podaja sztucce do pizzy. " nie tylko w polskich, we włoskich tez podaja :D "DFGHJK - A umiecie poslugiwac sie chinskimi paleczkami?????????????" a umiemy :D

Gość ja jem pizzę sztućcami, żeby
się nie poparzyć, chyba, że wy jecie zimną pizzę?

Gość DFGHJK
to dlaczego np w pizyy hut jak zamawiasz pizze to podaja sztuce??? moze mi to ktos wyjasnic? skoro niby pizze je sie lapami??

Gość ciekawa jestem tego
a ja jak bylam we Wloszech w pizzeri to mi sztucow nie podali:P

Gość spring onionnn
skoro sie upierdolisz pizza trzymajac kawalek w dloni , to tak samo mozesz sie upierdolic jedzac widelcem..co widelec ma jaakas bariere ochronna , ze z niego nie ma prawa spasc / skapnac ??

Gość ja jem pizzę sztućcami, żeby
o byłaś w pizzeri, a nie restauracji, czaisz różnicę? a podali ci ketchup do pizzy?

mozesz sobie sztuccami nalozyc sos... a jak myslicie po jaka cholere pizza pokrojona jest w trojkąty???? po to zeby ja nozem i widelcem dziubać?? pogadajcie z jakimkolwiek wloskim kucharzem co wam zaleci

Gość DFGHJK
a po jaka cholere kapusta jest pokrojona?? przeciez mozna jesc cala glowe kapusty