Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedysPanMlody

niechetna zona, co z tym zrobic?

Polecane posty

Gość kiedysPanMlody

jestem mlody, wysportowany, zawsze gotowy. Zona nigdy nie ma czasu. Czy powinienem zaczac chodzic do agencji? rozmowy z nia nie przynosza zadnego rezultatu. Zdecydowalem, ide dzis na panienki. Uwazam, ze to nie bedzie zdrada, lubie seks i potrzebuje go wiecej niz zona. Ktos ma inne zdanie na ten temat? z checia wyslucham

Gość ja Ci dobrze radzę
Idź do Agencji. W Agencji pracuje Twoja żona. Ona nie ma czasu dla Ciebie, bo już ma dość jak obsługuje kilku klientów dziennie.

Gość nowicjusz:)
Masz szczescie ze to ja jestem tu a nie u twojej zonki bo bys juz mial dawno rozwod u niej

Gość Zagadkowy_Kochanek
Co z tego jak jestes wysportowany jak pewno jestes do dupy w luzku. Napierdalasz sterydow to maly niestaje Czlowieku zycie jest za krotkie aby sie uzalac.

Gość nikitaka...
może powinienes ją jakos zachecic-moze jakims urozmaiceniem bo przyznam ze taki zwykly sex jest nudny. Kobieta potrzebuje jakichs rewelacji nie tak jak facet: wydupczyć, spuścic sie i iść spać. Może jakas inna niz zwykle gra wstepna (bo zakłatam ze tak owa istnieje w waszym zwiazku-jesli nie to nie dziwie sie twojej żonie...)